Törlőkendős kézfertőtlenítő mennyire károsítja a nemi szervet?
Figyelt kérdés
Voltam olyan hülye, hogy aktus után áttöröltem vele, mert a makkon megjelentek ilyen kiütések és azt hittem, hogy nemi betegség. Ezt követően begyulladt az egész... Most ilyen aloe verás krémmel kenem, mert jó hatással van rá. Mennyi idő kikezelni vajon? Olyan érzés van a makkomon, mintha be lenne állva, vagy nem tudom... De már nem fáj és nem éget. A pirosas foltok meg kezdenek eltünni. De ez a kényelmetlen érzés nehezen múlik. De nincs semmi folyás és szerencsére a vizelés meg a magömlés se fáj, így utólag rájöttem, hogy nem lehet nemi baj, hanem gomba maximum. Legközelebb maradok a szappannál az tuti, szerencsére nem ilyen erős folyékony fertőtlenítő volt.2020. ápr. 28. 16:46
1/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy a törlő okozta. Bár az sem kizárt.
Ha már előtte kiütéses volt a makkod, akkor lehet, hogy minden problémád okozója egy "jó kis" fertőzés volt...
Egyébként ha a törlő is okozta, a bőr regenerálódik, tehát magától rendbe jön. De mondom, nekem itt gyanús, hogy már előtte voltak ott kiütések...
2/4 A kérdező kommentje:
Elnézést elfogalmaztam magam. A nemi együttlét után lettem a kiütésre figyelmes, de akkor biztos valami gomba lehetett, mert az már elmúlt. Már csak ilyen halvány foltok vannak rajta. De az aloe szerencsére gombaölő is, mert napról-napra javulást tapasztalok, csak a nyálkahartya lassan regenerálódik.
2020. ápr. 28. 16:54
3/4 anonim válasza:
Fertőtlenitős kendő ilyet nem okoz.Máshol keresd a probléma okát .Fertőtlenitővel át itatott anyagon nem teremnek meg a baktériumok.Talán akkor kaphattad,még a kezeddel is rá vihetted.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom már én se pontosan, mert közvetlenül a fertőtlenítő után gyulladt be. De már nem fáj legalább, csak kellemetlen.
2020. ápr. 28. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!