Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkűleti műtétem lesz,...

Fitymaszűkűleti műtétem lesz, manapság milyen? (Siófok - dr. Vőneky Ákos)

Figyelt kérdés

Siófokon, Dr. Vőneky Ákos fog ezzel műteni (csak ha valaki ismerné). Relatív fitymaszűkületem és fitymafékem van.

Manapság hogy megy ez a dolog? Olvastam pár beszélgetést erről, de azok 10 évvel ezelőttiek.

Voltam urológusnál, majd elküldtek vérvételre és EKG-ra. Mennyire gáz a műtét, mennyire fog kinézni utánna szörnyűen a szerszám? Nem igazán szeretném, hogy műtét után (illetve gyógyulást követően is) sírva fakadjak, mikor meglátom. Nem körülmetélésről van szó, a fityma az marad.

Független attól, hogy 20 éves vagyok, altatva leszek (nem én kértem, ezt mondta az orvos).

jan. 13. 16:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az elsö idökben borzasztóan néz ki, mert idöbe telik, mire a mütét utáni dagadások, varratok, stb eltünnek, szóval ne fakadj sírva - idövel teljesen normálisan fog kinézni.
jan. 13. 16:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Csak a fék műtét is ennyire csúnya lesz?
jan. 13. 17:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
van erre speci szakoldal, érdemes ott végig olvasni mindent, sok krédésre adnak választ
jan. 14. 06:27
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak átmenetileg lesz rossz kinézete, amíg a mütét helye rendesen gyógyul, de ez lehet akár egy hónap is.
jan. 14. 08:49
 5/9 gabcsi ***** válasza:
100%
Ha nem lesz körülmetélés akkor csak a féket veszi le és mellette korrekciózik. Az a rész lassan gyógyul. Pisilni az első napokban körülményes. Fertőtleníteni kell sokat. Első napokban a merevedést kerüld. Az egész nem vészes, de az altatást nem értem. Körülmetélést pár perc alatt végeznek sok országban, van ahol vérzés nélkül.
jan. 14. 12:11
 6/9 anonim ***** válasza:
92%
Nekem is felnőtt korban csinálták meg. Előtte szőrteleníts utána úgyis visszanő majd, de a dokinak könnyebb dolga lesz. Tőlem legalább is kérte. Nem nézett ki borzasztóan ki utána. Rosszabbra számítottam és még merevédésnél se éreztem húzó vagy szorító érzést. Kamilla teás borogatást szoktak ajánlani, de felejtsd el. Csak kiszárítja és lassítja a gyógyulást. Gyors műtét. Az első szúri a kellemetlen csak, de az is elviselhető. Semmivel sem rosszabb, mint, amikor begyulladt a fogad és a doki érzésteleníti. A gyógyulás nekem 4-5 hét volt és érzékeny maradt még egy hónapig. Nem is mertem kiverni. A varrások felszívódóak, de kontrollnál kiszedte, hogy nincs miért benne maradjon. Remélem segített a válaszom. Hidd el sokkal jobb lesz, javítja az életminőséget, ha már ez a gond veled is előfordult
jan. 14. 17:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Rutinműtét.
jan. 14. 17:41
 8/9 anonim ***** válasza:
26%
Rudinyisszantás
jan. 18. 03:40
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne idegesítsd már feleslegesen! Az előbőrt vágják le róla részben vagy teljesen, nem a farkát.
jan. 19. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!