Részleges vagy teljes körülmetélés a javasoltabb?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokra lennék kiváncsi ki melyiket csináltatta és, hogy jól döntött-e. Nyilván az urológus dönti majd el, de ha nem egyértelmű az, hogy teljes kell hanem esetleg választhatom azt, hogy csak annyit vágjanak le amennyi feltétlen szükséges, akkor ez jó döntés lehet, vagy mindenképp a teljes legyen? Egy fitymafék műtétem már volt sztk-ban, de nem segített. Fizetős magán rendelésre mennék, mert márciusra kaptam időpontot a vizitre Győrben. Magánba mondjuk nem tudom mekkora a várólista.nov. 25. 20:18
1/7 anonim válasza:
Részlegest választottam. Kevésbé színeződik el idővel a makk, mert el fog. Legalább részben védi a makkot, de nyújtással állítólag növelhető.
Évek óta volt a műtét, de nem tudom megszokni, az állandó ingerlést, ez lenne a fityma feladata a védelem mellett...
Ahol ez nemzeti szokás, ott csak kicsit vágnak le. A részleges is jóval nagyobb, nem hogy a teljes.
3/7 anonim válasza:
Én is utánanéztem előtte és bepróbálkoztam, hogy csak egy részét vágják le, de ment az egész, mert "annak van értelme ha állandóan kint van" :D Gondolom orvosa válogatja
5/7 anonim válasza:
Részleges értelmetlen és sok esetben nem nyújt megoldást, mert visszaszűkül.
6/7 anonim válasza:
1 Ezek nem valódi okok a részlegesre amit írtál. Amúgy meg, hogy szabadon van a makk az elég hamar megszokható. Van aki 'azonnal' megszokja, mert nem zavaró, szűkületeseknél szokott zavaró lenni, ott ez 1 héttől max 1-2 hónapig tartó idő.
7/7 anonim válasza:
3. Jobban jártál mert nem mindenkinél megoldás a részleges. De hogy mikor van kinn a makk vagy nincs nagyon sok tényezőtől függ, nem attól hogy valami teljes vagy részleges. Ráadásul ez nem 2 állapot hanem egy tartomány. Részlegesnél kevesebbet vágnak, teljesnél többet de ez teljesen egyéni hogy kinek mekkora a méretváltozása. Másik dolog, hogy erről nem az orvos dönt metélésedről, annak stílusáról, hanem te. Ha ő dönt róla az már rég rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!