Körülmetélés 19 évesen?
Sziasztok.
19 éves vagyok,és úgy néz ki körül fognak metelni.
Fitymatultengesem van,ami azt takarja hogy merev állapotban nem tudom hatra húzni.
Volt egy fék mutetem 1 hete,a doki azt mondta jól áll a gyógyulás és meg meglátjuk hogy lesz e meteles,mert lehet ez megoldja a gondot.
Ha lesz,mire szakítsak?
Ne haragudj, nem veled szeretnék bunkó lenni, de ezernyi kérdés van már pontosan erre vonatkozóan.
Továbbá orvosnál is jártál már, tehát neki is célzottan fel tudtad volna, illetve majd fel fogod tudni tenni a kérdéseid.
Igen,lattam a kérdéseket,de a legtöbb 2014-5 környéki,ami azért nem most volt.
Tapasztalatra lennék kiváncsi,kinek milyen volt az első hét, a gyógyulás.
És szerinted mi változott az emberi gyógyulást tekintve 2014 óta? 😃
Egyébként mivel hetente kérdés, így nem, nem csak 10 éves kérdések vannak.
A titymatúltengés és a fitymaszűkület két teljesen különböző dolog. Persze akinek fitymatúltengése van, annak is lehet szűkülete, de ez a fitymafék rövidségével együtt ritkán fordul elő.
Szóval valami bűzlik a kérdéseddel.
Hogy mire számíts? Röviden: feltehetőleg helyi érzéstelenítést kapsz, az első két szúrás qwa szar lesz, a műtétet alapvetően nem fogod érezni (bár én a varrást éreztem, kellemetlen volt), de amint kimegy az érzéstelenítő, akkor kapsz egy 10-ből 9-es erősségű fájdalmat, úgyhogy kell a fájdalomcsillapító.
Az első egy-két nap kötésben lesz, víz nem érheti. Ha lekerül a kötés, rá se fogsz ismerni. Kék-zöld-lila és duzzadt lesz, tele férceléssel. Az éjjeli erekciók az első 2-3 napon eléggé szarok. Kb 2 hét után esnek ki a varratok (vagy lehet őket kiszedetni). A pisilésen kívül másra kb. 4-6 hét után tudod hsználni.
#5, valóban különböző dolgok, de a BNO kodjuk ugyanaz, úgyhogy az ambuláns lapok diagnózis mezőjében akkor is fitymatúltengés szerepel, ha szűkületről van szó.
#6 viszonylag jól leírta a folyamatot. Nekem annyi különbség volt, hogy számomra is meglepő módon egyáltalán semmi fájdalmat nem éreztem, miután elmúlt az érzéstelenítő hatása. Van, akinek fáj, van, akinek nem. Viszont nekem nagyon sokat vérzett, és a kötés is még aznap éjszaka lejött, pedig 3 napig rajta kellett volna hagyni. Reggelre kis túlzással olyan volt az ágy, mintha leszúrtak volna benne valakit. De ennyi volt ez is, másnap már nem vérzett szinte egyáltalán.
Az első kellemetlen dolog az első hét vége felé volt, amikor úgy döntött a szervezetem, hogy akkor ez kész, már lehet használni, úgyhogy elkezdtek újra erekcióim lenni. Azok azért fájtak kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!