32 évesen mire számíthatok körülmetélés után úgy hogy még sosem láttam a makkom? Nagyon érzékeny lesz, meddig?
"Hány hónapig fogok szenvedni?"
Ha az orvosod jól csinálja, akkor szenvedni nem fogsz semmit, maximum a varratok feszülése/beforrási folyamata lesz kicsit kellemetlen (ha beforró varratokkal dolgozik).2-3 hónap a teljes gyógyulási idő | 2,5-3 hét cölibátus | a varratok olyan 1-1,5 hét alatt forrnak be/esnek ki/lazulnak meg.
"Mennyi ideg lesz érzékeny? És milyen lesz ez az érzékenység?"
Ez tőled függ.Van akinek 2 nap, van akinek 2 hét.A műtét előtti időkben ha tudod, hordd visszahúzni, addig is szokod.Érezni fogod a makkodat az alsónadrgában, nagyjából ennyi.
4.
Ez tőled függ.Van akinek 2 nap, van akinek 2 hét.A műtét előtti időkben ha tudod, hordd visszahúzni, addig is szokod.Érezni fogod a makkodat az alsónadrgában, nagyjából ennyi.
Erről beszélek nem tudom ezt így felhúzni sehogy... Sosem láttam a makkom
#4 vagyok.
Bocsi, az írás közben tényleg nem ugrott be.Akkor számíts arra, hogy a makkodat érzékenyen fogja érinteni, ha hozzáér valami.Amíg kimegy belőle az érzékenység az lesz minimum egy hét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!