Kinek van fitymaszukulete? Hogyan oldodott meg? Hány évesen?
Hogyan oldodott meg magától?
Mit csináltál?
20 éves koromig volt, de csak azért mert nem mertem dokihoz menni vele. Nagy nehezen nyújtással elmúlt (a net tele van technikákkal), de azt bánom hogy nem mentem el dokihoz, mert gyorsabb lett volna. Na nem azért mert megmütöttek volna, (persze az is egy megoldás, de én nem akartam) hanem vannak krémek amik csökkentik az nyujtás miatti duzzanatot, esetleges gyulladást.
Ma már nincs nyoma annak hogy valaha szükületem volt, csak azt bánom hogy nem fordultam dokihoz vele hamarabb.
Tizenéves koromban végig volt, de hosszas és kitartó munkával megoldódott. Sajnos nem érdemes viszont várni a dologgal én konkrétan emiatt nem mertem csajozni, nagyon nem volt önbizalmam emiatt. Viszont műtétet sem akartam, így megoldottam magamtól.
Egyébként annyi a titka, hogy erőltetni kell a dolgot. Sokszor kell kiverni és elkezdeni húzkodni pisáláskor is. Zuhanyzáskor is érdemes minél jobban (amennyire engedi) hátrahúzni és a lehető legjobban megmosni. Aztán idővel egyre jobban fog menni a dolog, míg végül elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!