Fiúk kinek van vagy volt fitymaszukulete? Ki volt urologusnal vizsgálaton?
Hány évesen voltatok?
Egyedül voltál bent?
Hogyan volt a vizsgálat?
Szegyeltetek?
Nekem is fitymaszukulet van és kell mennem vizsgálatára urológushoz
18 vagyok
Hogyan volt a vizsgálat kedves 1 és
Mi lett a gyogymod?
12 évesen voltam ilyen vizsgálaton és annyira szégyelltem magam hogy napokig ki sem mozdultam itthonról, még iskolába sem mentem.
17/f
Nekem nagyon régen volt, talán még ovis koromban, meg egyszer talán elsősként. Mindkét alkalommal letapadás volt és az orvos felrántotta. A szüleim mindketten bent voltak.
Szégyellni nagyon nem szégyelltem, gondolom azért, mert még kicsi voltam és persze annyira paráztam, hogy az volt a legkisebb gondom, hogy szégyelljem-e.
Amúgy 18 évesen se egy nagy szám. Bemész (már egyedül us elintézheted) megvizsgál az orvos és javasolja a megoldást a problémádra. Nyilván
6-os Folytatás
Nyilván nem az minden srác álma, hogy az urológus matasson ott lent, de hidd el, ő egész nap ezt csinálja. Fájni sem fog, ha meg műtét van, akkor érzéstelenítenek és kérhetsz utána még fájdalomcsillapítót is.
13 évesen voltam, édesapámmal, csak megnézte, látta hogy tényleg az van, kerestünk a műtétre időpontot, megbeszéltük hogy csak érzéstelenítővel, altatás nélkül.
Műtét napján reggel én nem ettem semmit, ha előtte sosem kaptál még lidokaint, akkor be fognak adni egy próbát, ha éhgyomorral mész akkor el fogsz ájulni, tapasztalat.
A műtét az gyorsan lezajlott, semmit nem éreztem, csak az elején volt egy szúró érzés kicsit.
A dokim az azt javasolta a műtét után hogy ha hazamegyek akkor vegyem le a kötést mert hamarabb begyógyul, levettem, másnap reggel full vörös gyatya lett a szürkémből, konkrétan csöpögött a vér, ott megijedtem, megtisztítottam, és bekötöttem. Kötést levenni ajánlatos a műtétre rá 2-3 napra. A reggelek kicsit fájdalamasak lesznek de gyorsan elmúlik az a pár hét, kb 2 hét elteltével már nyugodtan érje víz, mert ugyanis akkor a doki nem fogja tudni kiszedni a varratot.
Csak ajánlani tudom!
Szia,
Gyerekkoromban anno megműtötték.
Azt olvastam hogy létezik egy Novoglan készülék, amivel esetleg magadnak sikerül megoldani műtét és orvos nélkül.nezd még neten
Nem tudok írni a kérdezőnek
Tiltva lett? ❌
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!