Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Milyen megoldási javaslatotok...

Milyen megoldási javaslatotok van, ha nehezen tudok elmenni?

Figyelt kérdés

40 éves vagyok, nem nézek erotikus tartalmú oldalakat, korábban naponta könnyítettem magamon, amíg nem volt kapcsolatom. Méret rendben, a merevedés megtartható, mindemellett bármilyen pózt is használunk, nem elég intenzív az érzés, amit érzek. Nehezen tudok elmenni.

Volt / van hasonló tapasztalatotok? Mi a megoldás? - Magamnak már nem okozok kielégülést, a probléma akkor is megvan, ha 3-4 napig nem volt intim közeledés.

Minden javaslatot köszönök!

febr. 16. 14:03
 1/6 anonim válasza:
Segédeszközök kizárva?
febr. 16. 14:43
 2/6 A kérdező kommentje:
A segédeszköz nincs kizárva. Mire gondolsz pontosan?
febr. 16. 15:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha beteszed akkor van inger rendesen? Nem vagy túl nagy méret hozzá?
febr. 16. 15:24
 4/6 anonim válasza:
47%

Múltkor találtam a szexshopban makkvibrátort. Ha gondolod keress rá! Nincs vele tapasztalatom, de egy próbát megérhet.

Ha minden kötél szakad, akkor orvos! Létező probléma a nehézkes, késett vagy elmaradó orgazmus, magömlés.

febr. 16. 15:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnek orvoshoz fordulnék, egy alapos kivizsgálás nem ártana. Hormonszint csökkenés is lehet az oka, végtére 40 éves vagy, de akár lelki eredetű is, amit nem mersz bevallani magadnak se. Partnered pl nem vonzó, de konfliktus kerülő vagy és tagadod.

Ha ezeket körbejártad, akkor jöhetnek a segédeszközök. Nem ciki élni velük, nők is megteszik, ffiak miért ne tehetnék?

tegnapelőtt 07:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Szájjal, kézzel sem tud befejezni?
tegnap 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!