Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Körülmetélés hogyan zajlik? T...

Körülmetélés hogyan zajlik? Többi lent

Figyelt kérdés
16 vagyok szűkületem van csak éppen a vége látszik ki, ennyire tudom hátra húzni, nem voltam még orvosnál de gondolom teljes körülmetélés lenne csak opció,azt mondják jobban is lehet tisztán tartani. Valaminek volt már? elejétől végéig mennyi idő volt úgy értem műtétre mennyit kellet várni vizsgálat után, gyógyulás hogyan zajlott és maradt e nyoma

tegnap 10:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A rendelőtől függ, hogy mikor tudnak időpontot adni műtétre. Gyógyulás 4-6 hét.
tegnap 10:05
 2/6 anonim ***** válasza:
31%
Gondolom ezernyi hasonló kérdést dobott fel metélés témában a gyakori, szóval javaslom a böngészését, illetve mondjuk logikusan az orvossal történő konzultációt, ahol minden kérdésedre választ fogsz kapni
tegnap 13:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Kb 40 perc. Kapsz pár érzéstelenítő injekciot, amig kifejti a hatást. addig megrajzolják a vágásvonalat, aztán belekezd. Vág, varr, vág megint varr. A végefele lehet, hogy kezd szúró érzés lenni a varrás de tűrhető a dolog. Mi végig dumáltunk a dokival s elröppent az idő.

A gyógyulás 4-6 hét a heg a meg a nyoma az attol függ, hogy varja illetve hogy utókezeled. Érdemes kamillateával lemosni, picit benne hagyni, ez gyulladáscsökkentő. Ha már nincs benne varrat zárt teljesen a seb akkor cicaplas5 vagy contractubex géllel kezelve széo eredményt lehet elérni ;)

tegnap 15:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
nekem 45 perc alatt megvolt a mütét, pár hét a felépülés
tegnap 15:44
 5/6 anonim ***** válasza:
58%
Sajnos 16 éve nem is nagyon tudja miről is kérdezzen.Az orvosok nem is szorgalmazzák erről a beszélgetést,erre nekik nincs idejük.Pedig kellene hogy legyen.Több ilyen műtéten át esett fiúval beszélgettem.Ezt trauma ként élik meg.Mennél előbb ki a műtőböl.Az orvos is igy van. Elvégezte a munkáját húz is ki,már a kötözésnél sincs ott.Az aszisztensek mondják el hogyan tovább.Aki volt kórházban az tudja hogy zajlik a vízit.Van panasza ? Nincs,holnap mehet haza,vagy még délután .
tegnap 18:03
 6/6 Csupasz makk ***** válasza:
100%
Engem november 1-jén vizsgált meg a doki, azonnal adott idõpontot a mûtétre, ami november 9-én volt. Engem 1990-ben metéltek körül, akkor még nem volt orvoshiány mint most. Teljes gyógyulás 5 hét volt, mert nekem a fitymaféket is alaposan kivágták. Mindig a féknél gyógyul a leglassabban. Maradt egy jól látható heg 2-3 cm-re a makkom pereme mögött, de ez nekem kimondottan tetszik. Ha részleges metélést választassz, akkor lassabban gyógyul, mert rendszeresen fel-le kell húzni a maradék fitymát, hogy ne nõjjön hozzá a bõr a makkodhoz a seb gyógyulásakor. Az nagyon fontos, hogy olyan orvost válasszál, amelyik figyelembe veszi a kívánságodat és figyel az esztétikus megjelenésre, mert neked nem mindegy, hogy hogy fog kinézni a férfiasságod.
tegnap 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!