Hogyan kell használni a szteroidos kenőcsöt fitymaszukuletre? Meddig lehet használni?
Figyelt kérdés
2022. júl. 22. 22:18
2/8 A kérdező kommentje:
A csalad orvos írta fel és nem mondott semmit hogy kell használni
2022. júl. 22. 22:28
3/8 anonim válasza:
Miért nem kérdezted meg? Az tud releváns választ adni, nem itt idegenekben bíznék ilyen kérdésben .
4/8 anonim válasza:
Dr Novák Hunornak van egy fityma kosokos nevű tudásanyaga. Érdemes befizetni
5/8 anonim válasza:
Kérdezd meg patikában elég ha fel hívod őket.
6/8 anonim válasza:
Irj az imél cimemre,oda van lehetőséged.Olvasd vissza válaszokat,és megtalálod .
7/8 anonim válasza:
Orvosod megmondja!
Miért kell ilyen kérdéseket kiírni ide? Ezt nagyon nem értem!
Mellesleg, a kenőcs nem tesz csodát, a érdemi megoldás a fitymaműtét! (nekem cukorbetegség miatt kialakult szűkületem volt, amit megműtöttek. Nem metéltek le teljesen, részleges elég volt. Azóta szuper minden!)
8/8 anonim válasza:
Kerdezd meg az orvosodtól ő tudja a legjobban. Nem kell szégyelni, a világ lakosságának felének van pénisze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!