Körülmetélés lenne a megoldás?
Nem azt a kérdést teszem fel, hogy fitymaszűkületem van e szerintetek, mert lehet, hogy az van, de igazából ebben sosem leszek biztos, mert lankadt állapotban teljesen hátra tudom húzni, sőt ameddig csak akarom, így hát tudom mosni, és szoktam is naponta többször is. Van úgy, hogy a fitymát is hátra húzva tartom napokat, ha nem megyek sehová és itthon vagyok, ha megyek akkor nem, mert ha hozzá ér a gatyához akkor elég érzékeny.
Viszont merev állapotban nem tudom hátra húzni egy kicsit sem. Ti a körülmetélést választanátok? A műtéttől nagyon félek, mert több rosszat hallok róla, mint jót. Igazából nem is a műtéttől félek, hanem a gyógyulástól, ami szerintem felejtős, hogy csak 3-4 hét. Van akinek egy életre megkeserítette a műtét az életet, és nem tudom mi lenne a helyes 25 évesen, mert mint mondtam lankadt állapotban teljesen ameddig akarom hátra tudom húzni, és mosni is szoktam naponta, tehát tiszta és nem bűzös stb mint más fitymaszűkületes embereknél, mert nekem nincs ott smegma vagy bármi. Köszönöm a válaszokat.
Le kell ülni egy dokival és megvizsgálni az összes lehetöséget. Én amondó vagyok hogy ki kell próbálni mindent mielött a mütétet választja az ember. Lehet felir egy krémet plusz elmagyarázza hogy hogyan nyújthatod és pár hónap alatt rendbejön mütét nélkül.
Én a helyedben elöször ezt próbálnám meg. Az a pár hónap már semmi ha azt nézzük hogy ennyi éven keresztül így éltél. Ha pedig nem jött be akkor a mütétből is többféle létezik. Nem feltétlenül kell az egészet eltávolitani.
De ezt egy rendes, normális dogkival kell megbeszélned mivel mi nem vagyunk orvosok/látatlanba nem tudunk pontos választ adni. Irány a doki és megkapod a választ!
Nekem is pontosan ugyanez volt a problémám, mint neked. 21 évesen elmentem urológushoz, az megállapította a szűkületet, és nem volt más megoldás, mint a metélés. (Igaz, nem teljes, a fityma egy kis részét meghagyták.) Maga a műtét nem igazán fáj, mert érzéstelenitenek. Utána érzed inkább. És amíg gyógyul, meg az összes varrat ki nem potyog, addig amennyire csak lehet, kerülni kell a merevedést, tehát szex és önkielégítés kizárva. Nálam ez kicsivel több, mint egy hónap volt. A gyógyulást kamillás borogatással segítettem.
Azt mondom, megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!