Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Körülmetélés lenne a megoldás?

Körülmetélés lenne a megoldás?

Figyelt kérdés

Nem azt a kérdést teszem fel, hogy fitymaszűkületem van e szerintetek, mert lehet, hogy az van, de igazából ebben sosem leszek biztos, mert lankadt állapotban teljesen hátra tudom húzni, sőt ameddig csak akarom, így hát tudom mosni, és szoktam is naponta többször is. Van úgy, hogy a fitymát is hátra húzva tartom napokat, ha nem megyek sehová és itthon vagyok, ha megyek akkor nem, mert ha hozzá ér a gatyához akkor elég érzékeny.

Viszont merev állapotban nem tudom hátra húzni egy kicsit sem. Ti a körülmetélést választanátok? A műtéttől nagyon félek, mert több rosszat hallok róla, mint jót. Igazából nem is a műtéttől félek, hanem a gyógyulástól, ami szerintem felejtős, hogy csak 3-4 hét. Van akinek egy életre megkeserítette a műtét az életet, és nem tudom mi lenne a helyes 25 évesen, mert mint mondtam lankadt állapotban teljesen ameddig akarom hátra tudom húzni, és mosni is szoktam naponta, tehát tiszta és nem bűzös stb mint más fitymaszűkületes embereknél, mert nekem nincs ott smegma vagy bármi. Köszönöm a válaszokat.

nov. 11. 08:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nen=nem
nov. 21. 17:10
 12/15 anonim ***** válasza:
76%
10# Semennyire nem lehet húzni (ez nem a teljes metéleteknél van)? 🤨 Mikor fel áll a maradék fityma hátra megy magától?
nov. 21. 21:18
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

12: Igen, hátramegy.

Ha metélve vagy, akkor önkielegítéskor alapvetően a péniszed bőréd rángatod. Hamar át lehet szokni. Szex meg ugyanúgy.

nov. 21. 21:23
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
13# Ez nagyon jó
nov. 21. 23:19
 15/15 anonim ***** válasza:
12 Metélésnél a lazaság és magasság is egy 'spektrum'. Teljes és részleges metélés sem egy adott fix valami. Épp ezért nincs is értelme így hívni. Teljes metélteknél is lehet laza maradhat plusz bőr vagy feszesebb. De ez megint sokmindentől is függ. Pl. kinek mekkora a méretváltozása. Makk sincs mindig mindenkinél szabadon.
nov. 22. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!