Hiperérzékeny makk, van megoldás?
Ha szűkület van, akkor az magától nem valószínű hogy meg fog gyógyulni, bár az enyhe otthoni nyújtással és doki által felírt krémmel talán megoldható.
Az érzékeny makk ügyében én is elmennék bőrgyógyászhoz, de egyébként a makk hozzászokik bármely életkorban az őt ért ingerekhez.
Szexshopban lehet kapni egyébként sprayt ami az ejakulációt késleltetik azzal, hogy kicsit érzéketlenebbé teszik a makkot. Nem tudom ezt hosszútávon mennyire lehetne használni, és a szűkület mértékét sem tudjuk, de az tuti, hogyha lankadtan hátra lehet húzni, akkor én elkezdeném úgy használni, illetve tenyérrel izgatni, hogy szokja az ingereket
Köszi az eddigi válaszokat! Alapvetően a szűkületre egy olyan fityma plasztikát javasolt az orvos, ami nem távolítja el a fitymát, de merev álapotban is hátrahúzható lesz. Ez a része oké.
De a fájdalom, az érzékenység a probléma. Mert azzal nem tudok mit kezdeni hogy nem tudok a makkhoz érni, annyira érzékeny. Jelenleg csak lankadtan tudom hátrahúzni.
Én ezt nem értem. Ha merev állapotban hátrahúzható lesz a fitymaplasztika hatására, akkor közösülés közben ugyanúgy fog érintkezni a külvilággal, ami kellemetlen lesz, ha nem szokik hozzá a külvilághoz. A körülmetéléstől meg kénytelen lenne hozzá szokni, így idővel elmúlna a kellemetlen érzés, szóval nem értem a körülmetélés elleni érvelést. A fitymaplasztika önmagában nem fogja élvezhetővé tenni a szexet számodra.
Az érzékenység ellen csak azt lehet tenni, hogy hozzá kell szoktatni a külvilághoz. Vagy úgy, hogy erőt veszel magadon, és minél többször kiteszed külső ingereknek lankadtan is, és idővel hozzá fog szokni; vagy körülmetéléssel, csak az elég drasztikus lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!