Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Van olyan srác aki saját...

Van olyan srác aki saját elhatározásból nem egészségügyi ok indokolta elvégeztette a körülmetélést?

Figyelt kérdés
Tapasztalat ha saját elhatározásból csináltattad. Mi volt az oka? Hányéves voltál a beavatkozás idején. Hogy tetszett az eredmény?

okt. 14. 05:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
58%
Igen, itt van pár ilyen. Én nem olyan srác vagyok.
okt. 14. 07:18
 2/16 anonim ***** válasza:
25%
Vannak olyanok,itt a gyakon beszélik rá.Majd rájön mégsem kellett volna,de már nincs vissza út .
okt. 14. 11:09
 3/16 anonim ***** válasza:
75%
En ilyen vagyok, nekem nagyon tetszik az eredmeny, 25 voltam
okt. 14. 18:59
 4/16 anonim ***** válasza:
21%

Dehogy van ilyen.

Esetleg vallási okból, de normál esetben senki nem csonkítja meg magát.

A legtöbb akinek szűkülete van még azok is nehezen veszik rá magukat.

okt. 15. 09:23
 5/16 anonim ***** válasza:
28%
3. Tudod kinek meséld be hogy neked minden rendben volt a faxoddal és te ezért megműtetted.
okt. 15. 09:24
 6/16 anonim ***** válasza:
88%

OK, nyilvan te jobban tudod :)

okt. 15. 18:41
 7/16 anonim ***** válasza:
86%
Persze, hogy van, nem olyan ritka dolog. 18 alatt ritkább az ilyen önkéntes metélés, mert szülői hozzájárulás kell hozzá, de utána meg bármikor ... ismerek olyant, aki 50 felett metéltetett. Én 35 voltam.
okt. 16. 10:30
 8/16 anonim válasza:
83%
Igen van, nekem rövid fékem volt, a választhattam hogy a féket távolítja el a doki, vagy teljesen körülmetél, az utóbbit választottam, nem bántam meg
okt. 21. 07:31
 9/16 anonim ***** válasza:
82%
Ismerősöm török lánnyal kezdett. A házasság előtt diszkréten megkérték rá, hogy térjen át muszlim hitre formálisan is, ami náluk a körülmetélésbe beleegyezést is jelenti. A kinti férfirokonok szemében csak akkor lett a család része, amikor átesett rajta.
okt. 21. 15:52
 10/16 anonim ***** válasza:
85%
#9: egyik régi barátom fia huszonévesen tért át, én segítettem neki metélőt keresni. Aztán lett muszlim feleség, meg körülmetélt kisfiú.
okt. 21. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!