Vajon miért kattanhattam rá egy másik nőre annyira, hogy már azt tervezgetem hogy elutazom Törökországba, hogy átszabathassam az arcom olyanra mint az övé? Ez normális még?
Illetve szerintetek érdemes ebbe belevágni?
Ott kezdem hogy imádom nézegetni a szép dolgokat és ebbe a nők is beletartoznak.
De mivel én is jó külsőt kaptam, 20-22 éves koromban voltak modell munkáim is és a férfiaktól nagyon sok bókot kapok, pont ezért sosem voltam féltékeny más nőkre, csak imádtam őket nézegetni. Pl Angelina Jolie az egyik fő istennő számomra, de rá sem voltam féltékeny soha(maximum arra egy kicsit hogy ennyire híres és ennyi gyönyörű fotó és video van róla), ezért csak élveztem mindig hogy nézegethetem.
Viszont nem olyan rég nem személyesen, de megismertem egy lányt aki szebb mint barki, akit eddig láttam. Most először érzem azt életemben hogy ki szeretném cserélni az arcom az övére.
Pár hónapja már abban is elbizonytalanotam hogy teljesen hetero vagyok e, mert voltak olyan napok amikor 2x végignéztem az instáját, de azóta rájöttem hogy nem vonzalom ez csak csodálat és irigység. Ő az első akire irigy vagyok a külseje miatt.
Pár hete megfordult a fejemben hogy elkezdek pénzt összegyűjteni és elutazom Törökországba ahol a legjobb sebészek vannak és amennyire lehet átszabatom az arcom olyanra mint az övé.
Végül is annyi hasonlóság van hogy az enyém is modell arc, az övé is de sajnos be kell ismernem hogy ő szebb nálam(bár mindenkinél az szóval ez nem meglepő)
Jó ötlet lenne belevágni szerintetek?
Annyi igaz velem kapcsolatban hogy talán gyerekkori sérelmek miatt mindig is idealizáltam a szép meg “menő” nőket, mert akkor el voltam nyomva és a mai napig hajlamos vagyok követni azt akit ilyennek tartok és ha történik velük is valami rossz akkor megnyugszom.
A személyisége már más mert látom hogy miket írkál és egy férfi akivel együtt volt is elmondta róla hogy nagyon ostoba és hatalmas gold digger mert szegény családba született. Tehát annak örülök hogy nem vagyok ő, de az arcát azt mindennél jobban szeretném.... el sem hiszem mióta megláttam hogy van ennyire tökéletes arc
Pár hete már kezdem nagyon rosszul érezni magam emiatt az extrém irigység miatt, ezért nem tudok már mit kezdeni ezzel
A mai napig minden nap nézegetem a képeit....
Az önbizalom nem kívülről jön.
A problémád meg fog maradni, ha az arcod nem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!