Hétköznapi/egyszerű dolgokban veszek észre logikus összefüggéseket, amit mások nem feltétlen vesznek észre, ez normális?
Illetve miután cselekedtem egy adott egyszerű dolgot, és utána végiggondolom hogy ezt vajon milyen hátsóbb agyi tekervények logikájával cselekedtem (nem tudatosan ugyan), és hirtelen összefüggéseket veszek észre és rájövök (kb) hogy milyen tudatalatti gondolatok hozták össze x cselekedetemet.
Fhu, ezt nagyon negéz volt megfogalmazni, nemtudom értitek-e mire gondolok...de megpróbálok egy egyszerű példát leírni.
(a telefonomon az alkalmazásokat rendeztem, az alapján, hogy melyiket milyen mértékben használom. Miután végeztem a rendezgetéssel, azt vettem észre hogy az alkalmazások elrendezése színek a alapján is felvett egyfajta szabályzatot, ahogy elrendeződtek)
Ez számodra valószínűleg nagyobb dolog mint számunkra.
Nem tudok semmi különöset felfedezni ebben ne haragudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!