Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hétköznapi/egyszerű dolgokban...

Hétköznapi/egyszerű dolgokban veszek észre logikus összefüggéseket, amit mások nem feltétlen vesznek észre, ez normális?

Figyelt kérdés

Illetve miután cselekedtem egy adott egyszerű dolgot, és utána végiggondolom hogy ezt vajon milyen hátsóbb agyi tekervények logikájával cselekedtem (nem tudatosan ugyan), és hirtelen összefüggéseket veszek észre és rájövök (kb) hogy milyen tudatalatti gondolatok hozták össze x cselekedetemet.

Fhu, ezt nagyon negéz volt megfogalmazni, nemtudom értitek-e mire gondolok...de megpróbálok egy egyszerű példát leírni.

(a telefonomon az alkalmazásokat rendeztem, az alapján, hogy melyiket milyen mértékben használom. Miután végeztem a rendezgetéssel, azt vettem észre hogy az alkalmazások elrendezése színek a alapján is felvett egyfajta szabályzatot, ahogy elrendeződtek)

tegnap 22:27
 1/2 anonim ***** válasza:
88%

Ez számodra valószínűleg nagyobb dolog mint számunkra.

Nem tudok semmi különöset felfedezni ebben ne haragudj.

tegnap 22:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Valószínűleg az agyad inkább analitikus síkon (is) nyújt kiemelkedő teljesítményt, vagy legalábbis átlagon felülit, így neked ezek az összefüggések (hamarabb) feltűnnek.
ma 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!