Mit gondoltok arról, hogy a nők alanyi jogon több tiszteletet érdemelnek mint a férfiak?
Szerintem megkérdőjelezhetetlenül megérdemlik, toleránsabbak, jobb a konfliktuskezelő képességük, aktívabbak az élet minden területén és még sorolhatnám...
Kifejtős kérdés, hosszú, jól átgondolt vélaszokat kérek. Lehte szavazni is, de ettől még mindenki legyen szíves választ is írni. Köszönöm szépen!
"Szerintem megkérdőjelezhetetlenül megérdemlik, toleránsabbak, jobb a konfliktuskezelő képességük, aktívabbak az élet minden területén és még sorolhatnám..."
Ebből semmi nem igaz, az élet elég jól bizonyítja. Nem a nemtől függnek ezek a dolgok, legfeljebb úgy tűnik, mert a nők sokszor arra vannak kondícionálva, hogy tartsák meg maguknak a véleményüket, de ettől még ugyanúgy hajlamosak a bigottságra, illetve frusztrálja őket, ha az álláspontjukat elnyomják.
Azt meg nem értem, miért járna ezért több tisztelet.
A tisztelet valamilyen szinten alapból jár. Bizonyos szint felett meg a tettek elismerésének jele.
Mondjam a nők rossz tulajdonságait is? Ezt valahogy kihagytad...
A kérdés rossz, hisz a 2 középső opció fedi 1mást
Nem tudom eldönteni, hogy ez valami troll bait kérdés-e.
Nem. Egyik se igaz amit írtál. Se nem toleránsabbak gyárilag, se nem jobb a konfliktuskezelésük, se nem aktívabbak AZ ÉLET MINDEN TERÜLETÉN.
Mitől lennének azok? Ismersz a világon minden nőt, és csináltál belőle egy statisztikát, meg az összes férfiról is és elsöprő többségben a nők jöttek ki jobban belőle? És ha neadjisten ez mégis így lenne, akkor azért mert ők alapból valamiben jobban a semmitől és erőfeszítés nélkül elérnek valamit ezért kellene alanyi jogon tisztelnem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!