Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok arról, hogy a...

Mit gondoltok arról, hogy a nők alanyi jogon több tiszteletet érdemelnek mint a férfiak?

Figyelt kérdés

Szerintem megkérdőjelezhetetlenül megérdemlik, toleránsabbak, jobb a konfliktuskezelő képességük, aktívabbak az élet minden területén és még sorolhatnám...

Kifejtős kérdés, hosszú, jól átgondolt vélaszokat kérek. Lehte szavazni is, de ettől még mindenki legyen szíves választ is írni. Köszönöm szépen!

ma 12:37
1 2
 11/19 TatyóKirály válasza:
Egy szavazásnál nem szokás úgy megadni válaszokat, hogy a válaszadó találja ki mire gondolhatott a kérdés feltevője. Hacsak nem torzító válaszokat akar, meg trükközni azokkal
ma 13:27
 12/19 anonim ***** válasza:

"az alsó és a felső opciókat figyelembe véve azonban kikövetkeztethető mi az ami a sorok közé el lett rejtve. Néha nem csak a sorokat, hanem a sorok közötti mögöttes tartalmakat is figyelembe kell venni. Vannak pl. könyvek amelyek értelmetlenek, ha nem vagyunk képesek a sorok között olvasni..."

Tehát elcseszted a szavazást is, mert túl sok energiát fordítottál az utolsó hamburgeres poénra, de ciki lenne beismerni, ezért egy ilyen pszeudointellektuális figyelemeltereléssel próbálkozol.

ma 13:28
 13/19 anonim ***** válasza:
Nőként kérdem, hogy miért érdemelnénk többet? Tiszteletet ki kell érdemelni
ma 14:23
 14/19 A kérdező kommentje:
#:12 Szerencsére kinőttem már abból, hogy komolyan vegyem az olyan kötözködő félnótásokat mint Te! Egyértelműen látszik, hogy nem azért írsz mert a kérdés témája érdekel, hanem kizárólag azért, hogy kötözködj és felidegesítsd a normális hozzászólókat a bunkóskodásoddal. Menj innen magadtól ha még nem tiltottak ki. Gondolom ez is hamarosan be fog következni, legalábbis reménykedek benne... És ne zavard azokat akik normálisan szeretnének válaszolni.
ma 14:30
 15/19 anonim ***** válasza:
#14: a tény, hogy meg sem próbáltad cáfolni az állításomat (se az előzőt, ahol leírtam az érveimet, ami persze szerinted meg sem történt), számomra elég.
ma 14:57
 16/19 A kérdező kommentje:
#: Na, helyes, ha elég a mehetsz is. Szia!
ma 15:15
 17/19 A kérdező kommentje:
Jah, és ha valakit ennyire alázni akarsz, az már szerintem a szerelem jele amivel alapvetően nics semmi baj. De itt a kérdésre kell válaszolni és azt meg privátban kell megtenni... De írtam, ha úgy tetszik válaszolsz...
ma 15:20
 18/19 anonim ***** válasza:

#17: magadból indulsz ki?

Én soha senki nem akartam megalázni.

Kösz, hogy írtál, mert így tudtalak tiltani, de a leveled nem olvastam végig. Bocs.

ma 15:28
 19/19 anonim ***** válasza:
Én eddig pont az ellenkezőjét tapasztaltam. Környezetemben a nőket leszólták, a herével rendelkezőeket meg piedesztára emelték. Még ha egy tanulatlan paraszt vagy cigány volt az illető akkor is..
ma 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!