Mit gondoltok arról, hogy a nők alanyi jogon több tiszteletet érdemelnek mint a férfiak?
Szerintem megkérdőjelezhetetlenül megérdemlik, toleránsabbak, jobb a konfliktuskezelő képességük, aktívabbak az élet minden területén és még sorolhatnám...
Kifejtős kérdés, hosszú, jól átgondolt vélaszokat kérek. Lehte szavazni is, de ettől még mindenki legyen szíves választ is írni. Köszönöm szépen!
"az alsó és a felső opciókat figyelembe véve azonban kikövetkeztethető mi az ami a sorok közé el lett rejtve. Néha nem csak a sorokat, hanem a sorok közötti mögöttes tartalmakat is figyelembe kell venni. Vannak pl. könyvek amelyek értelmetlenek, ha nem vagyunk képesek a sorok között olvasni..."
Tehát elcseszted a szavazást is, mert túl sok energiát fordítottál az utolsó hamburgeres poénra, de ciki lenne beismerni, ezért egy ilyen pszeudointellektuális figyelemeltereléssel próbálkozol.
#17: magadból indulsz ki?
Én soha senki nem akartam megalázni.
Kösz, hogy írtál, mert így tudtalak tiltani, de a leveled nem olvastam végig. Bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!