Lányok, örültök hogy nem férfinak születtetek?
Férfigyűlölő a nénikéd. :D Nem nézek le senkit, csak az élettelen trollokat aki napi 40x írják ki ugyanazt az idióta kérdés a tévképzeteikről.
Kezeltesd magad egy dilidokival és/vagy műttesd át magad nővé, aztán meg lesz oldva a képzelt problémád. Vagy csak várd ki a szeptembert, akkor újra lesz suli és nem kell ennyit unatkoznod.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Muszáj minden nap kiírni valami hülyeséget?
43
Én sem akarok emiatt férfi lenni, sőt semmi más miatt sem. (Lehet volt, aki ezt mondta, de az nem én voltam.)
A kérdezőnek próbáltuk megmagyarázni, hogy ahogy a férfiaknak is vannak specifikus problémái, úgy a nőknek is. A menstruáció csak egy ezek közül.
Én amúgy azon a véleményen vagyok, hogy 2024-ben, Európában egyik nemnek sem szignifikánsan nehezebb az élete.
Szerintem senki nem lenne emiatt férfi, csak a kérdező mániája hogy a női létnek SEMMILYEN hátránya, kellemetlensége nincs, mindig csakis 1000% boldogság és tökély. Ez pedig tényszerűen nem igaz, az hogy életünk negyedében vérzünk, elég jó példa arra hogy mennyire nem igaz.
Ettől még én se műtetném át magam férfivá :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!