Lányok, örültök hogy nem férfinak születtetek?
89
Leírtuk már. De pl nincs CSOK, ha 30 feletti az anya. Bocs, de miért is?
Te viszont vinnyogsz, hogy nincsenek jogaid. EGYETLEN jogot mond, ami nekem van és neked nincs. Én tudok fordítva: te kimehetsz az utcára félmeztelenül, én nem, mert rendőrségi ügy lesz belőle.
Tehát? Tudsz mondani valamit, vagy elkönyvelhetjük, hogy hazudtál?
Az hogy egy nő nem mehet ki az utcára félmeztelen az nem csak Magyarországon van, hanem rengeteg országban. Ez azért van mert a női felsőtest értékesebb és vonzóbb, a férfiaké pedig senkit nem érdekel.
Szerintem ha férfi követ el nő ellen nemi erőszakot azt sokkal szigorúbban nézik mint fordítvan.
Szerintem ha férfi követ el nő ellen nemi erőszakot azt sokkal szigorúbban nézik mint fordítvan
És? Azt érzed jogfosztásnak hogy ti megtudtok minket dugni, esetleg gyerek is lesz belőle meg belső sérülés?
92
Az egy jogfosztás, hogy én nem vehetem le a pólómat, míg te igen.
De amúgy vagy egy ügyes troll vagy, vagy olyan végtelenül ostoba, hogy megérdemled a nyomorod.
Nos, ha ez a problémád, rohadtul megérdemled.
Én tudtam példát mondani olyasmire, ami a nők jogait sérti. Ha te nem tudsz az ellenkezőjére, akkor kussolj.
Nem, te egyet sem mondtál.
Mindenesetre az utolsó kommentedből legalább kiderül, hogy trollkodsz. Örvendetes, hogy nem ostoba, csak gyökér vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!