Lányok, örültök hogy nem férfinak születtetek?
Soha nem fog megváltozni erről a véleményem. A nőknek minden téren sokkal jobb az élet mint a férfiaknak. Szebbek, vonzóbbak, mindent jobban elfogadnak náluk. Minden a férfi dolga, az udvarlástól kezdve, a randimeghíváson át, a leánykérésig. Mindent a férfinak kell kifizetni. Ott a nőnap ami egy fontos ünnep már nagyon régóta. A nőknek lehetnek érzéseik, a férfi pedig legyen Superman, aki az életét is feláldozza a nőért. A nők enyhébb börtönbüntetést is kapnak mint a férfiak, és a női betegségekre sokkal több megoldást és gyógyszert találnak fel mint a férfi betegségekre. A férfiak ugyanazt az öltönyt hordják minden ünnepségen mint amit már a negyvenes évek óta. A nők ruhatára milliószor bővebb mert a női testen minden jól áll. A nők nem kopaszodnak, nem maradnak ki a szebbik nemből se, mert a biszexualitás elfogadott. Nőké az elsőbbség.
Ezek után mondja meg valaki mit veszítettem volna ha szép nőnek születek? Egy álom lett volna az életem tele lehetőségekkel. Nem maradtam volna ki még a nőkből se. Sőt, egy biszex nőnek sokkal könnyebb barátnőt találni mivel érti a nőket, és nincs elvárás hogy Superman legyen.
Nőként írom, hogy szerintem a férfiaknk például az öregedés téren könnyebb dolguk van, mert ahogy öregeszenek, sokuk egyre sármosabb lesz, nem áll nekik rosszul a kor, sőt.
A nőknél ez sajnos nem így van, ők ahogy idősödnek, nem lesznek egyre vonzóbbak.
Ez persze általánosítás, tudom, de épp ez a lényeg, hogy általában így van.
"Nincs olyan férfi aki a kor haladtával jobban néz ki."
Nem igaz. Van olyan férfi. Általában a férfiaknak jól áll a kor. A nőknek nem. Szóval ezt buktad, nem igaz amit írsz :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!