Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, örültök hogy nem...

Lányok, örültök hogy nem férfinak születtetek?

Figyelt kérdés
A nőknek sokkal jobb és könnyebb életük van mint a férfiaknak. Biztos hatalmas öröm lehet hogy szép nőnek születtetek, és mindent elérhettek az életben minimális erőfeszítéssel. Nőként nem kell, balasetveszélyes munkát végeznetek, házat építeni, mindíg erősnek lenni, udvarolni, fizetni a randin. Már attól értékesek vagytok hogy szép nőnek születtetek. A férfi csak arra jó hogy lövöldözésnél pajzsként szolgáljon és feláldozza az értéktelen életét értetek.

#Hawaii #Hawaii női élet
júl. 19. 14:32
 71/122 anonim ***** válasza:
100%
Öcsém, neked az életminőség egyetlen fokmérője, hogy ki kezdeményezi az udvarlást? Ezer meg egy más aspektusa van az életnek, akadj már le erről az egyről.
júl. 19. 18:19
 72/122 A kérdező kommentje:
A nők számtalan más dolog miatt értékesebbek mint a férfiak. Ráadásul sokkal könnyebb és jobb nekik az élet. Ja és a nő a szebbik nem.
júl. 19. 18:23
 73/122 anonim ***** válasza:
Szerintem igazad van!
júl. 19. 18:25
 74/122 anonim ***** válasza:
84%
Értjük kérdező, te ocsmány vagy és irigykedsz a szép nőkre.
júl. 19. 18:28
 75/122 A kérdező kommentje:
Én férfiként jól nézek ki, de a női szépséggel, és a női élet előnyeivel, és kíváltságaival szemben egy férfinak sincs esélye.
júl. 19. 18:33
 76/122 anonim ***** válasza:
Ne áltasd magadat. XD
júl. 19. 18:36
 77/122 A kérdező kommentje:
Nem áltatom magam. Sok szép nővel volt dolgom. Az hogy te nőként nem érdekelsz senkit nem az én gondom. Pont ezért irigylem a szép nőket, mert láttam hogy milyen könnyű az életük még egy olyan férfihoz képest is aki jól nez ki és intelligens. Akkor jöttem rá nekik mennyire egyszerű dolguk van.
júl. 19. 18:40
 78/122 anonim ***** válasza:
61%
Ugye nem magadra gondolsz az intleligens férfi alatt?
júl. 19. 18:44
 79/122 anonim ***** válasza:
#71 Szövegértésed nulla. Semmi köze a válaszodnak ahhoz, amit írtam. Nem csoda, hogy itt rinyálsz, gondolom szóba se állnak veled a nők ilyen értelmi színvonal mellett, töki.
júl. 19. 19:09
 80/122 A kérdező kommentje:
Te ne okoskodj aki hazudozik és hülyeségeket mond. Miért veszik a nőket semmibe Magyarországon? Te elvárod a férfiaktól hogy kielégítsenek az ágyban napi szinten, de szülni már nem akarsz, mert az már felelőséggel jár, és nem olyan könnyű mint a női lét összes többi része.
júl. 19. 19:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!