Kellemetlenül érzitek magatok, egy nálatok intelligensebb ember társaságában?
Abszolút nem tartom magam okosnak, és ezzel soha semmilyen formában nem kérkedek. Életem során többször kaptam azt visszajelzést a környezetemből, hogy intelligensek tartanak, de ezt mindig maximális alázattal kezeltem.
Néhány hete beszélgetek egy új kolléganővel, és eleinte tök jól eldumálgattunk, aztán utóbbi időben mintha kerülne. Azt mondja, hogy kellemetlenül érzi magát a társaságomban, mert úgy érzi, hogy hülyének tartom. Például tudják rólam, hogy egész jól számolok fejben, és cikinek érzi, ha a jelenlétemben két háromgyejű számot kell összeadnia, és emiatt bepötyögi a telefonba.
Az összeadós sztori csupán annyi volt, hogy mikor láttam, hogy előveszi a telefont, akkor annyit mondtam, hogy "írd be nyugodtan, hogy 744 az eredmény" -Mindezt kedvesen, nem pedig leereszkedően.
3! :))
Jo valasz. Mar aki nem mutatja ki hogy hogy hulye az mar bolcs.
En inkább hálát adnék annak ha végre intelligens emberekkel beszelhetnék.
A munkahelyemen a legtöbb vmi sérült beteg kisebbsegi komplexusos barom. Irigyek fúrnak megy a mobbing mikozben ha normálisak lennének tök jo csapatmunka is lehetne.
Ritka az intelligens egészséges mentalitásu ember.
Miért lenne lenéző 7.?
Nekem is ritka ha értőképes intelligenssel beszélhetek. Pedig diplomasok közt dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!