Kellemetlenül érzitek magatok, egy nálatok intelligensebb ember társaságában?
Abszolút nem tartom magam okosnak, és ezzel soha semmilyen formában nem kérkedek. Életem során többször kaptam azt visszajelzést a környezetemből, hogy intelligensek tartanak, de ezt mindig maximális alázattal kezeltem.
Néhány hete beszélgetek egy új kolléganővel, és eleinte tök jól eldumálgattunk, aztán utóbbi időben mintha kerülne. Azt mondja, hogy kellemetlenül érzi magát a társaságomban, mert úgy érzi, hogy hülyének tartom. Például tudják rólam, hogy egész jól számolok fejben, és cikinek érzi, ha a jelenlétemben két háromgyejű számot kell összeadnia, és emiatt bepötyögi a telefonba.
Az összeadós sztori csupán annyi volt, hogy mikor láttam, hogy előveszi a telefont, akkor annyit mondtam, hogy "írd be nyugodtan, hogy 744 az eredmény" -Mindezt kedvesen, nem pedig leereszkedően.
Nem inkább örülök neki
Mivel én is az vagyok, Így a legnagyobb megváltás, hogy ha végre találok olyat aki intelligensebb nálam, mert a hülyéket elviselni egy okos embernek az egyik legrosszabb dolog a földön.
És általában aki eddig nálam okosabb volt, az vagy sebész volt, vagy épp előadást tartott de már nem emlékszem mi volt a munkája csak utána beszélgettünk.
Előző vagyok, csak most olvastam a válaszokat
Számolni pl gyulolok és nem is vagyok jó benne
De annyira nem hogyha ki kell vonni 117-ből 68-at ahhoz nekem kell fel perc hogy levezessem és kivonjam.
A matek az egy elég speciális dolog és sok okos ember nem jó benne.
Az érettségim is kettes lett belőle, minden másból 4es 5ös pedig 4 even keresztül csak nagyon minimálisan tanultam, amennyit muszáj volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!