Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy magát intelligens nőnek/férfinek valló ember, valóban intelligens-e, ha kiadja a partnerét akivel valaha szexualizált?
Szerintem nem, mert az alap intelligenciához tartozik, hogy akár jelen kapcsolatot, akár elmúlt kapcsolatbeli szexualitást nem beszél ki egy ember. De hátha én látom rosszul:)
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
5-re:
Nem!
Ha itt a neten, név nélkül ír róla bármit, akkor nem ismerhető fel.
A "másik kiadása" akkor értelmezhető fogalom, ha felismerhető, hogy itt Kovács Erzsébetről van szó, aki Mátészalkán a Kossuth u. 33-ban lakik és a közeli élelmiszerboltban pénztáros.
Ha nem tudod beazonosítani a "kibeszélt" személyt, akkor nincs kibeszélve.
Egyébként azt sem írtad, hogy mit mondott el róla. Van, amit az egyik ember kibeszélésnek tart, a másik nem.
Csak egy példa: nem egyszer olvastam itt a gyakorin olyat, hogy egy nő pontosan tisztában volt azzal, hogy nővére és annak férje között nem jó a szex. Namost az ő családjukban ez lehet, hogy belefér, de én nem örülnék, ha feleségem lánytestvére ilyen dolgot megtudna rólunk.
Máshol nem jön össze a baba, és a nő anyja gyerekgyártó pózokat javasol. Nekem ettől szintén felforrna az agyvizem (mondjuk az érintett férfinak is felforrt). :DDD
6 *Az intelligenciához nincs köze ki mit beszél ki.
De pont hogy van. Tévedésben vagy, de nem kicsit.
7 *Egyébként azt sem írtad, hogy mit mondott el róla.
Nem mondtam, hogy rólam lenne szó, hanem általánosan, megbotránkoztató jelenségnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!