Miért lenne valaki unintelligens, ha egy alapvetően buta emberre azt mondja,hogy "ez" meg "annak"?
Az előző munkahelyemen volt egy HR-es, aki érettségivel dolgozott diplomás munkakörben.A régi ügyvezetővel "jóban" volt és beszerezte.Az ügyvezető távozása után is maradt.Az is lehet, nem merték kirúgni.
Kisebb létszámú multicégről van szó.
Szörnyű modora volt, bunkó, kötekedős,idegbeteg.A vezetők részéről sok panasz volt rá.Olyan is volt,hogy a nő stílusa miatt nem akart valaki a céghez menni dolgozni.
Hiába a sok panasz, nem csináltak vele semmit.
Amikor én ott kezdtem dolgozni, már a beállítási napon "bemutatkozott". Jaj volt annak, aki kérdezni mert.
Játszotta az élet halál urát.Akiket kedvelt, nekik előbb szólt,hogy gyümölcsnap megjött a gyümölcs és vigyék el a javát.
Nekem, ez a nő mindig "ez" "annak" "ennek" volt.De, legtöbben a HP-nak mondták.
Többen mondták, micsoda unintelligens dolog úgy hívni,hogy ez.Mondom, nem érdekel, ameddig ilyen addig nem lesz belőle "ő".
Az előző munkahelyemen is ugyan ilyen volt a HR-es. Azért léptették elő, mert rengetek panasz jött rá a vevőktől.😂
Mindenki kilép miatta (köztük én is és a mostmár csak volt legjobb barátnője is).
Még sem csinálnak vele semmit.
Alapjáraton bunkóság valakit "ez"-nek nevezni, de egy ilyen hp megérdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!