Buta vagyok. Mit olvassak, hogy okosabb legyek?
Figyelt kérdés
2022. aug. 31. 13:23
1/12 anonim válasza:
Általában aki buta, az nem tudja magáról, hogy az.
Lefogadom, hogy nem vagy buta.
Legyél érdeklődő, nyitott a világ dolgaira, olvass (tudományos) cikkeket.
2/12 anonim válasza:
Menj be a helyi könyvtárba és kérj ott segítséget, de akár magad is nézelődhetsz, hátha megtetszik valami, amit el is szeretnél olvasni.
3/12 anonim válasza:
A kerdezo ugy ertette hogy olvasnia kene vmt amitol muveltnek, olvasott ak tunik. Vilagirodalom klasszikusainak olvasasa, hires festok, szobraszok, epiteszek elete es alkotasaik megnezese, hires zeneszerzok es muveik meghallgatasa stb. Amugy gyerekkonyveket ajanlok, azokban roviden, lenyegretoroen, elvezetesen, illusztralva van informacio suritve.
4/12 anonim válasza:
Nem vagy buta.
Magyar Elektronikus könyvtárban szépirodalmat olvashatsz például.
Nagy íróktól, bármit. Magyar íróktól vagy külföldi klasszikusoktól.
5/12 anonim válasza:
7-8 osztályos irodalom, történelem
6/12 anonim válasza:
Már rossz, ha más gondolatainak a felszívásával akarsz okosabb lenni. Elsősorban legyél kritikus, azokkal a gondolatokkal szemben is, amiket most elhiszel.
Legfeljebb azért olvass, hogy átgondold, igaz-e.
7/12 anonim válasza:
Szerintem az értelmi fogyatékosoknak is jobb mint átlagosan butának lenni, mert ők nem érzik rosszul magukat miatta!
Nekem csak egy érettségim és egy szakmám van és másokhoz mérten én is érzem egy kicsit!
10/12 anonim válasza:
Meg amúgy arról a témáról ami téged érdekel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!