Miért bántják sokan a kövér embereket?
Figyelt kérdés
ma 18:22
1/7 anonim válasza:
Mert egyre többen vannak köztük, akik azt a bizonyos rohadt #bodypositive mantrát terjesztik, és más kövéreket hülyítenek meg vele, hogy fogadd el magad, hogy nincs semmi gond azzal, hogy egy vágósúlyban levő sertés vagy, és legyél boldog, és szard le magasról, hogy amúgy a kövérség marhára egészségtelen, és lehet 40 valahány évesen már el fog vinni a szíved.
3/7 anonim válasza:
Inkább régen volt kövér ember nagy gyűlölet. Manapság kövéreket elfogadják.
4/7 anonim válasza:
Hamarosan fordul a kocka, mert egyre több kövér ember van. Ha még többen leszünk és ez lesz az átlag, majd mi gúnyolhatjuk a deszkákat.
5/7 anonim válasza:
Voltam kövér, tudom mit jelent. Nem bántok miatta senkit, mert én is beleestem a gödörbe. Most másodszor szerzem vissza a normális súlyomat, kívánom mindenkinek, hogy sikerüljön neki.
6/7 anonim válasza:
Irigység?
Mert ők úgy élnek ahogy neki jó?
Esznek, és nem akarnak mások elvárásainak megfelelni.
Nem helyezik előtérbe azt,a mondatot, hogy
-ne legyél kövér.
Tényleg, miért baj az, hogy ha valaki, / akinek jó úgy ahogy van/ kövér?
Egyébként, én 60kg vagyok. Én nem bántom Őket! Az Ő életük.
7/7 anonim válasza:
"Mert ők úgy élnek ahogy neki jó?"
Azért na... :) Nem úgy élnek, ahogy nekik jó, hanem simán csak túlsúlyosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!