Miért szeretem a kövér embereket? Mi a baj velem?
25 éves lány vagyok. Heti ötször sportolok, edzek, figyelek magamra. Viszont imádom a kövér embereket, mindegy, hogy a páromról, a barátaimról vagy a családról van szó. Szeretek elmenni kövér barátnőmmel vásárolni, és szenvedi azzal, hogy alig jön fel rá a ruha, vagy hogy hamar kifulladnak. Ha elküldenek kajáért, akkor mindig többet hozok, hátha valakin látom, hogy elkezdi túlenni magát. Szeretek sütni, főzni, és nagy motivációm ebben az, hogy hátha többet esznek belőle. Jó látni, ahogy a párom is egyre jobban dagad, és szex közben kifejezetten izgató a gondolat, hogy amikor a hasa beterít, akkor tudom, hogy ez miattam van ott.
Esküszöm komoly a kérdésem, még ha nem is tűnik annak. Mi a baj velem, amiért ilyen vagyok? Nálam nincs felső határa a kövérségnek, miközben én nem eszem, hogy tartsam a sportos, vékony alakomat.
Én is hajlok az utóbbi válaszok felé...
Az ilyen szélsőséges imádat (jól érezhetően nem szexuális fűtöttségű) elgondolkodtató. Nekem úgy tűnik, hogy ezzel leplezed azt, hogy neked semmi önértékelésed nincs. Mintha direktbe keresnéd az efféle szitukat, hogy visszacsatolást kapj, hogy éreztesd magaddal azt, hogy valamiben jobb vagy, mint ők.
Ahogy említették is, a gyökerét érdemes lenne végiggondolni.
Érdekes elméletek... Ám nem feltétlen kell túlkomplikálni mindent.
Én is híztam 20 kilót mióta együtt vagyok a párommal.
Neki is tetszik, mert visszaigazolásként szolgál arra hogy stressz mentesebb, nyugodtabb, magasabb minőségű (többek közt isteni finom ételek) az életem mellette mint előtte volt. És igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!