Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kerülök barátzónába?

Miért kerülök barátzónába?

Figyelt kérdés

Több olyan nőismerősöm van akik tudják hogy nem voltak közömbösek számomra. Volt amikor nekik se voltam az nem mindel volt kapcsolatom de van olyan is. Aztán összejönnek valakivel, a barát miatt eltávolodnak tőlem, néha összevesztek velem, majd visszatértek és lelki társaik vagyok. Mindennel fordulhatnak hozzám, és fordulnak is. Miért kerülök barátzónába? voltak többen is akik kijelentették olyan férfit akarnak mint én. Olyan figyelmet akarnak amilyet én adok, vagy olyan szeretetet. Akkor miért nem én kellek? :D

Nem vagyok szép, se csunya, karakteres férrfi vagyok. Nem vagyok csoro se, igaz gazdag se.

ma 19:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mert hagytad hogy abba kerülj. Te lelki szemetes vagy, mások meg megdugják a csaj barátaid.
ma 19:14
 2/2 anonim ***** válasza:
65%

Nem flörtölsz... Kicsit játszani kell csavarni a lánynak a fejét aki tetszik.

De te meg hagyjod barátzónán és nem közelítesz hozzájuk máshogy.

Kell bele egy kis adrenalin

ma 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!