Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátzónából lehet igaz barátság?

Barátzónából lehet igaz barátság?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy nővel, aki friendzónába tett... mondta hogy nem érez többet, nincsen kémia aztán a barátja maradtam. De persze úgy, hogy végig többet érezte. Most ismerkedik egy férfival tehát alakul egy kapcsolat... Most léptem ki ebből a barátságból mert így szenvedek, egy hete nem beszélünk. Viszont kevés barátom van és tényleg egy szimpatikus lány, jó lenne ha barátság lenne. El tud múlni a szerelem? El tud múlni az hogy többet érzek iránta, és tényleg részemről is csak egy barátság alakuljon ki?
2023. aug. 20. 22:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet, de előbb érzelmileg tovább kell lépned.
2023. aug. 20. 22:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Amíg találkozgatsz és tartod a kapcsolatot vele, addig valószínűleg nem fogsz kiszeretni belőle.
2023. aug. 20. 22:33
 3/8 A kérdező kommentje:
3. És ha várok pár hónapot, fél évet, évet, akkor utána át tudna alakulni idővel?
2023. aug. 20. 22:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az csak 1 év múlva fog kiderülni, csak te érezheted, hogy mit érzel.

Lehet, hogy 1 év is kevés lesz, de az is lehet, hogy fél év is elég.

Viszont saját tapasztalatot tudok mondani. Én 10 éve szakítottam meg a kapcsolatot valakivel, de mai napig úgy érzem ha találkoznánk még mindig ugyanúgy éreznék mint 10 éve.

2023. aug. 20. 22:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Megismertem egy srácot, persze nem volt semmi, utána nem találkoztunk több, mint 2 évig, nem is beszéltünk, viszont, mikor újra találkoztunk megint repkedtek a pillangók.... Nálam nem múlt el.
2023. aug. 21. 00:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem. én lány vagyok, volt ilyen srác az életemben, mi végül nem tartjuk már a kapcsolatot pedig előtte kb 8 évig voltunk "barátok"... Végül aztán már kissé zavaró volt, hogy neki sosincs senkije és én érzem emiatt szarul magam...

jobb ez így

2023. aug. 21. 01:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem belathato idon belul nem mulik el. Nem is az ido, hanem az uj erdeklodes mulasztja el.
2023. aug. 21. 01:33
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Keress inkább másik barátot. Nyiss mások felé is. Pont azért érzed ezt, mert nincs sok barátod. Én is ugyan így vagyok. Jobb elengedni az egészet.
2023. aug. 21. 05:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!