Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok. Ha belsőre megfog egy...

Lányok. Ha belsőre megfog egy pasi titeket, de külsőre nem, akkor barátzónába teszitek?

Figyelt kérdés
Csak mert már kb ezerszer hallottam, hogy nektek a belső a fontos. Akkor olyankor hazudtok?

nov. 17. 11:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%

Nem hazudik senki, de ahhoz, hogy egy kapcsolat hosszútávon is működjön, több dolognak kell kölcsönösen megfelelni. A belsőnek, a külsőnek, az értékrendnek, a céloknak, csakhogy párat említsek.

A belső a legfontosabb, de ha a többi dolog nincs meg, akkor kapcsolat se lesz. Mit nem lehet érteni ezen?

nov. 17. 11:57
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

A belső is fontos, jobb esetben helyesen. De külső vonzalom nélkül egy párkapcsolat sem működik. Ezt kár tagadni.

Ott van a gond, amikor valaki nagyon bizonygatja, hogy neki csak a belső számít, aztán csak 10/10es párral látni mindig.

Sajnos ismertem ilyet.

nov. 17. 11:59
 3/11 anonim ***** válasza:
60%

A szerelem azt takarja, hogy minden, amivel az adott személy rendelkezik elvarázsol.Szóval ha külsőre nem jön be, de a személyisége nagyon jó, nem fogom vele összekötni az életem mert a külső vonzalom is nagyon fontos. Voltam már együtt olyasvalakivel, akiben CSAK a belső tulajdonságok fogtak meg, záros időn belül zátonyra is futott a kapcsolat. Megtanultam, innentől csak olyannal jövök össze akinel a külső és a belső is toppon van számomra

17L

nov. 17. 12:10
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Azért nincs senkid, mert ilyen undorító módon kiforgatod az egészet... A belső a fontos dolognak nem az a lényege, hogy lehetsz egy ápolatlan gnóm, akkor is szeretni fognak... Hanem hogy lehetsz egy adonisz, ha belül meg rohadsz... Senki nem a belső alapján fog kezdeményezni, mivel a külső az első dolog, ami megfogja az embert. Hisztizhetsz, szidhatod a nőket, de inkább nézz magadba.
nov. 17. 12:25
 5/11 anonim ***** válasza:
88%

"nektek a belső a fontos. Akkor olyankor hazudtok?"

Idióta!

Az hogy a belső fontos, az nem azt jelenti hogy csak a belső és a külső meg egyáltalán nem fontos.

nov. 17. 12:28
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Pont férfi kérdez ilyenről, amikor egy nő kicsit húsosabb és már le se állnak vele a férfiak??? Nem gondolod, hogy kicsit képmutató a kérdés ilyen szempontból? Akkor hol van a pasiknál a belső számít?

Egyébként lehet valaki adonisz, ha a személyisége nem passzol az enyémmel. Volt ilyen pasim, 2 hónapig bírtam. Nyilván kell külső vonzalom is, mert csak a belsővel nem mész sokra, hiába becsülöd nagyra ha nem akarsz vele testi kontaktusba kerülni.

nov. 17. 12:59
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem teszem barátzónába, nincsenek fiúbarátaim. Ha nem jön be, akkor csak simán nem ismerkedek vele.
nov. 17. 13:09
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Te összejönnél olyannal akire nem áll fel csak víagrával?

Biztos, hogy nem.

nov. 17. 13:41
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb férfi olyan szinten egoista, hogy totál elfogadhatónak tartja, hogy Ő MAGA válogatós és fontosnak tartja a külsőt, de ugyanezt visszafele már nem tudja elfogadni, felfogni. Hogy egy nőnek ugyanúgy fontos a férfi külseje.

nov. 17. 14:11
 10/11 anonim ***** válasza:
69%

Amennyiben a belső elvarázsol, az előnytelen külsőt is szupernek látom.

Ehhez viszont nagyon jó belső értékek kellenek.

nov. 17. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!