Lányok. Ha belsőre megfog egy pasi titeket, de külsőre nem, akkor barátzónába teszitek?
Nem hazudik senki, de ahhoz, hogy egy kapcsolat hosszútávon is működjön, több dolognak kell kölcsönösen megfelelni. A belsőnek, a külsőnek, az értékrendnek, a céloknak, csakhogy párat említsek.
A belső a legfontosabb, de ha a többi dolog nincs meg, akkor kapcsolat se lesz. Mit nem lehet érteni ezen?
A belső is fontos, jobb esetben helyesen. De külső vonzalom nélkül egy párkapcsolat sem működik. Ezt kár tagadni.
Ott van a gond, amikor valaki nagyon bizonygatja, hogy neki csak a belső számít, aztán csak 10/10es párral látni mindig.
Sajnos ismertem ilyet.
A szerelem azt takarja, hogy minden, amivel az adott személy rendelkezik elvarázsol.Szóval ha külsőre nem jön be, de a személyisége nagyon jó, nem fogom vele összekötni az életem mert a külső vonzalom is nagyon fontos. Voltam már együtt olyasvalakivel, akiben CSAK a belső tulajdonságok fogtak meg, záros időn belül zátonyra is futott a kapcsolat. Megtanultam, innentől csak olyannal jövök össze akinel a külső és a belső is toppon van számomra
17L
"nektek a belső a fontos. Akkor olyankor hazudtok?"
Idióta!
Az hogy a belső fontos, az nem azt jelenti hogy csak a belső és a külső meg egyáltalán nem fontos.
Pont férfi kérdez ilyenről, amikor egy nő kicsit húsosabb és már le se állnak vele a férfiak??? Nem gondolod, hogy kicsit képmutató a kérdés ilyen szempontból? Akkor hol van a pasiknál a belső számít?
Egyébként lehet valaki adonisz, ha a személyisége nem passzol az enyémmel. Volt ilyen pasim, 2 hónapig bírtam. Nyilván kell külső vonzalom is, mert csak a belsővel nem mész sokra, hiába becsülöd nagyra ha nem akarsz vele testi kontaktusba kerülni.
Te összejönnél olyannal akire nem áll fel csak víagrával?
Biztos, hogy nem.
A legtöbb férfi olyan szinten egoista, hogy totál elfogadhatónak tartja, hogy Ő MAGA válogatós és fontosnak tartja a külsőt, de ugyanezt visszafele már nem tudja elfogadni, felfogni. Hogy egy nőnek ugyanúgy fontos a férfi külseje.
Amennyiben a belső elvarázsol, az előnytelen külsőt is szupernek látom.
Ehhez viszont nagyon jó belső értékek kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!