Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok. Mi volt a leggázabb...

Lányok. Mi volt a leggázabb üzenet amit egy pasi írt nektek?

Figyelt kérdés

#Gázos üzik
okt. 27. 22:43
 1/6 anonim ***** válasza:
84%

“akkor add már meg a számod”

Egy idegen pali így simán, mondom extyúz mí?

okt. 27. 22:49
 2/6 anonim ***** válasza:
78%

- Sya micsi?

- Szia, ne haragudj, de nem szeretnék ismerkedni, férjnél vagyok.

- Te hülye k...urva!

És ezt NEM egy pasi írta, konkrétan a 90%-uk így reagál. Sajnos nem tudom felfogni. Ő örülne, ha lenne felesége és az első ilyen üzenetre tárná szét a lábait? Agyalágyultak.

okt. 27. 23:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Van barátod? Ja az nem baj, szerintem én jobban be fogok jönni neked.
okt. 28. 07:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Tömény káromkodás volt az egész. Mindezt azért, mert szó szerint 2, itteni üzenetváltás után nem szerettem volna felbumlizni hozzá Pestre. Ő ezt pedig elvárta volna, így megsértődött és felpaprikázva osztott ki engem. Majd közölte, hogy "kösz, hogy az időm raboltad".
okt. 28. 11:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Az komoly. Szóval én kicsit régimódi pasi vagyok, de sose lett egyből r*banc a csaj, mert nem azt a választ írta, amire számitottam. Az elején megy a nyalizás, de ha alkalmazkodniuk kell, már komolyan r*bancoznak?
okt. 28. 12:30
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Fuu valami katyvasz volt. Olyasmi volt a lényege, hogy ha nem ismerne akkor felkutatna és bemutatkozna, hogy úgy ismerkedjünk meg, és szerinte akkor is jóba lennénk… nagyon creepy volt. (Sose voltunk jóba)

Meg sok olyan mint az első hozzászólónak…

okt. 28. 15:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!