Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek Bürgés...

Mi a véleményetek Bürgés Tamás influenszerről?

Figyelt kérdés

tegnap 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem lennék a koszorúerei helyében.
tegnap 18:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem reklám. (x)
tegnap 18:09
 3/7 anonim ***** válasza:
35%

1. tetovált zsírdisznó

2. vizuális szennyezés

3. rossz példának még jó

tegnap 18:20
 4/7 anonim ***** válasza:
64%
Orvostudományi érdekesség - mivel két lábon is képes volt kihordani az agyhalált!
tegnap 18:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
ki a gyász az?
tegnap 19:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én se hallottam soha róla. Rákerestem a youtube-on. Kár volt. Levált a retinám 😵 Szegénnyel jól kibabrált a természet. Meg saját maga is (elhízás, tetkók, öltözködés). Azt hogy ilyen ritka ostoba kretén mitől lett nem tudom 2 percből megállapítani, hogy ez örökölt vagy csak nem volt módja (esetleg igénye) tanulni, de mindenesetre ez egy 0/10 pasi. Minősíthetetlen, értékelhetetlen.
tegnap 20:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Ma már minden ország médiaipara saját emberkertet akar, melyben minden fajtából megtalálható egy mintapéldány.

Ízlések és pofonok - egy csehországi bojler-gyártó cég menedzsmentje biztosan bírja az ilyen "ennivaló" modellpasikat:

[link]

😳

Ennek még a mozgáskultúrája is fenomenális, melynek látványa kitörölhetetlen nyomot hagy:

[link]

🤪

Néha azon is elgondolkodok, hogy az ilyen maciklubos igazgatótanácsok hogyan élik ki magukat a céges bulikon:

[link]

😜🤘

ma 05:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!