Veréb Tamás milyen származású?!
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni igazából igazándiból valójában!?
Az énekes emberkére gondolok én.
2023. dec. 10. 00:17
1/6 A kérdező kommentje:
Én ezekről a mai és régmúltban élt hírességekről nem tudom eldönteni azt, hogy melyik nép csoportba tartoznak ők.
Ezekről a műveszekről.
2023. dec. 10. 00:24
4/6 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Magyar, milyen lenne? Azt hittem valami egzotikusabb külsejű valaki ha már a kérdés megszületett. De ez egy fehér bőrű, világos szemű csávó. A neve magyar, Miskolcon született. Miből gondolod hogy bármi más származású lenne?
5/6 anonim válasza:
Szetintem ciganyos vonasai vannak. Nagyon helyes jovagasu enekes.
Egyertelmuen a ciganyoknak szokott extra szep enekhangjuk. (A tehetseg az tehetseg. Csak azt kellene nezni. Fontos lenne,h mindig a tehetsegeket karoljak fel.) )Szoktam is szidni nehany magyar enekes ,hogy engedhetik enekelni olyan semmilyen rossz hanggal. Magyarkent irom.
Nagyon barsonsos szep hangja van. Az isten is eneklesre teremtette. Kulon szerencseje,h meg jol is nez ki hozza. Isten aldja.
6/6 A kérdező kommentje:
Jó köszönöm szépen a válaszokat mindenjót viszlát.
2023. dec. 11. 01:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!