Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért érzek így?

Miért érzek így?

Figyelt kérdés
Annyira gyűlölöm Elon Muskot. Olyan nagyképű, öntelt mintha isten lenne annak érzi magát az a vigyora az a mű arca ami van neki. Idegesítő
ma 19:53
 1/5 anonim ***** válasza:
45%

Mert ilyen. Irritáló egy fickó.

Szerintem Lölőnél is csúnyább

ma 20:03
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Akinek ennyi pénze van, az magasról lesz**arja minden létező embernek a véleményét.
ma 20:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Megértem, hogy így érzel, de ezek a te és még esetleg jó néhány érzése. Őt szerintem nem igazán érdekli, hogy mások mit gondolnak róla a saját hazájában sem, nemhogy a föld egy másik pontján. Ezen szerintem, ne agyalj, mert csak saját magadat idegesíted ezzel, inkább örülj annak, hogy a föld egy másik pontján él is nem része közvetlenül a mindennapi életednek. Hidd el, sokkal rosszabb lenne, ha mindennapi életedben lenne egy számodra ennyi unszimpatikus ember, akit el sem tudnál kerülni és valamennyire, ha átmenetileg is de függnél tőle.

Inkább pihenj, olvas, hallgass zenét, vagy foglald valamivel le magad, amit szeretsz, vagy szükséges csinálnod.

ma 21:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Van benne igazság, hogy így érzel... Ettől függetlenül zavarhat, hogy okos. Valószínűleg inkább az zavar a leírásod alapján, amilyen a stílusa.
ma 22:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg tök jófej lett, mióta Trumppal kooperál, látszik rajta hogy szivén viseli Amerika és a világ sorsát, pedig tehetne is magasról az egész nagypolitikára, hiszen dél-afrikai származású.
ma 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!