Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mièrt èrzek így?

Mièrt èrzek így?

Figyelt kérdés

Amig volt párkapcsolatom addig olyam boldog voltam. Èreztem magamban minden tèren a motivàciót, hogy előre akarok haladni az èlet mindem területèn.

Most, hogy nem vagyunk eggyütt már csak üressèget èrzek, semmihez nincsen kedvem, se motivációm, emberek közè sem szívesen megyek. Nem egy másik párkapcsolat kellene mert hiàba jönnèk össze màssal nem èreznèm azt amit az exemnèl èreztem.

Tudom, hogy ez nem normális de egyszerűen nem tudom, hogyan hozhatnám vissza a motivációm az èlethez.

Ha valaki volt hasonló helyzetben igazán adhatna valami tanácsot.

Ja ès ez már nem friss dolog már lassan 3 ève tart ès ugy èrzem egyre rosszabb lesz csak.

2020. jan. 10. 10:47
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem első körben érdemes megszakítani vele a kapcsolatot (ha esetleg még szoktatok beszélni), nem nézegetni facebookon, instán (ha esetleg szoktad).

Ami még jó ilyenkor, ha kimozdulsz a meglévő környezetedből vagy a komfortzónádból pl. eljársz valahova sportolni (akár konditerem vagy valami táncos, de akár a jóga, gerinctorna stb..) Ott találkozhatsz új emberekkel, új energiákkal. Érhetnek sikerélmények, amik erőt adhatnak más dolgokhoz is (pl. munkahelyi motiváció, esetleg új munkahely, suli keresése, nyelvtanfolyamra vagy más tanfolyamra való beiratkozás.

Ismerek olyat is, aki simán elment egyedül fapados repülővel nyaralni vagy egy egy napos buszos kirándulásra fizetett be.

Szerintem a lényeg, hogy új impulzusok érjenek! Mozdulj ki! Ha úgy érzed pedig, nem javul a helyzet, lehet érdemes egy pszichológussal átbeszélni a dolgokat, aki rávilágíthat egy-két olyan dologra, amire nem is gondoltál.

2020. jan. 10. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!