Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miert erzek illatokat?

Miert erzek illatokat?

Figyelt kérdés
Egyszer talalkoztam egy sraccal aki szamomra nagyon vonzo es nagyon tetszik az illata is. Akkor ismertem meg. Azota nem talalkoztm vele. Ez volt mar honapokkal ezelott. Azota nagyon sokszor a semmibol elojon az az illat es csak ugy erzem. Peldaul ha megyek az utcan vagy epp csak vagyok otthon. Nincs korulottem senkinek ilyen parfumje. Csak jon az illat.. Miert van ez???

#Srac.illat.parfum.miert.erzek
2014. szept. 17. 19:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Eszedbe jut az illata, nagyon vonzó volt számodra ahogy írtad. Ez pont ilyen egyszerű, mindenkivel megesik. Valakinek képekben ugrik be újra, valakinek zenében, valakinek illatokban :)
2014. szept. 17. 20:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Valószínűleg az az oka, hogy ha nagyon erős érzelmekkel (akár pozitívakkal, akár negetívakkal) élsz meg egy helyzetet, akkor az mélyen belédivódik, és bármi akkor érzékelt (akár tudatosan meg sem figyelt dolog) elő tudja hívni a tudatalattidból a komplex élményt. (Lehet az egy személy, aki jelen volt, egy tárgy, amit akkor láttál, ugyanaz a helyszín, vagy éppen egy illat vagy egy íz.)

Teljesen spontán szoktad érezni azt az illatot, vagy akkor, ha előtt azon a srácon jár az eszed?

2014. szept. 17. 21:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Valtozo..van hogy csak ugy de van amikor ragondolok es akkor.
2014. szept. 18. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!