Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi ez az érzés? (Én. Érzek...

Mi ez az érzés? (Én. Érzek valamit Lee TaeMin iránt. De nem tudom, hogy mi lehet igazából ez, mert még soha az életben nem éreztem ilyesmit. )

Figyelt kérdés
Beszélgettem erről a barátnőmmel, és azt mondta, hogy lehet hogy a lelkünk előző életünkben ismerték egymást... Hiszek neki, mert... Akkor még furcsább érzés kapott el.. És tudom, hogy furcsa ez a kérdés.. De remélem tudtok nekem segíteni

2020. jan. 7. 14:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
LITAMIN HIÁNY?
2020. jan. 7. 14:22
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
Ez ki vagy mi? Ha egy mese karakter akkor nagy a baj :)
2020. jan. 7. 14:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Én eddig csak vitaminról hallottam, litaminról még nem...
2020. jan. 7. 14:37
 4/7 anonim ***** válasza:
63%
Ezt hívják rajongásnak, nyugi, kinövöd. A baráti köröd meg inkább cseréld le, ha ilyen ezo baromságokkal akarnak elbutítani.
2020. jan. 7. 14:49
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
Rajongás ez
2020. jan. 7. 16:06
 6/7 anonim válasza:
100%

Én is érzek valamit iránta (konkrétan szerelmes vagyok a hangjába 😍)

Engem mindig nagyon mélyen megérintek a zenéi. Hogy is mondhatnám, olyan, mintha a szívét érezném, mikor a számait hallgatom (annak ellenére, hogy nem mindig értem a szöveget)

Ez most ilyen természetfeletti maszlagnak hangozhat, de hát ez a művészet lényege. Érzelmeket fejez ki. Taemin a zenéjével és a táncával közvetíti ezeket az érzelmeket, ezen az úton is kapcsolódik a rajongóihoz.

Amúgy #1 nem tudom, ki vagy, de imádlak XD

2020. szept. 7. 19:26
 7/7 anonim ***** válasza:
2012 óta szerelmes vagyok belé, nyomon kísérem az életét. Egyidős vagyok vele. Nem láttam még nála különlegesebb férfit.
2021. nov. 20. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!