Maryjane89 kérdése:
Miért érzek ilyesmit?
Figyelt kérdés
Folyton menekülési késztetést érzek egy idő után akárhol vagyok, nem üldözési mánia, csak jön egy érzés, hogy egyszerűen itt nem bírom tovább, és elmegyek, vagy elrohanok. Sok esetben elég kínos, mert társaságokat hagyok így hátra, sokszor azt érzem, nem illek bele az adott emberek közé, pedig mindent megtennék, hogy elfogadjanak, vagy hogy kedveljenek, de valamiért mindig elszúrom, szorongok, és lelépek. Utána, megbánom és mennék vissza..És tök idiótának érzem magam, és mindig utána agyalok, hogy mások mit gondolnak rólam, hogy milyen elcseszett lehetek..Gondolom, személyiségzavar, vagy túlzott megfelelési vágy, és talán az, hogy otthon sosem éreztem magam jól, mindig menekülni akartam, és lehet hogy ez a menekülési szimbólum kihat az életemre..2015. aug. 16. 15:34
1/1 anonim válasza:
Sok megfejtés lehet, valami mélyen benned van. De érdekes amit írsz. Van kedved beszélni és megoldani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!