Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez mi a hüvelyemben? Ha...

Ez mi a hüvelyemben? Ha benyomom tövig az ujjam (kb.7 cm), akkor valami ilyesmit érzek, mint a képen (lent a link). Esetleg ez lenne a G-pont?

Figyelt kérdés

[link]

Valami ilyesmit érzek belül, ilyen 3/4részt körbejárható 'testrész', viszont a további "út" a másik irányba van...

Ne hülyézzetek le kérlek, csak próbálom a felfedezni a testem. :)

17/L

2010. nov. 7. 02:09
 1/10 anonim válasza:

Hát ez nemhinném h a G pontod :D azt ha megnyomod picit éreznéd xP és az tapintásra olyan mint vmi kis szivacs kb akkora mint 1 100ft-os :D tapasztalat xP :D deeeh érdekes :D

18f

2010. nov. 7. 03:41
 2/10 anonim válasza:
3%
3:41-es vok :D majdnem elfelejtettem mondani h ha kel lakk segítek felfedezni xP :) csask írj egy privit xP :D
2010. nov. 7. 03:51
 3/10 anonim ***** válasza:
én is pontosan ugyanezt éreztem, írtam is ki kérdést. olyan nyelvhez hasonlító valamit érzel nem?:D én be beparáztam de végülis semmi gáz szerintem (azóta elvesztettem a szüzességem nem volt semmi izé...)
2010. nov. 7. 09:39
 4/10 Opheliac válasza:
G-pont tulajdonképpen nem is létezik...nem megállípított és bebizonyított tény:)
2010. nov. 7. 10:02
 5/10 A kérdező kommentje:
73%-os... igen, olyat... :) és még mindig érzed? Jutottál valamire? :D
2010. nov. 7. 11:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem azért, de nem a szűzhártyádat érzed?vagy a méhnyakat?(bár az kicsit feljebb van)
2010. nov. 7. 14:22
 7/10 anonim válasza:
ott kezdődik a méhed, cicukám ;)
2010. nov. 7. 14:54
 8/10 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább akkor már a méhet, mert olyan 6 cm-re érzem kb... Csak nem tudom miért ilyen nyelv alakú :D
2010. nov. 7. 17:11
 9/10 anonim válasza:

A méhszájat az furi érzés lenne, mármint amikor én először megfogtam azthittem besz@rok úgy megijedtem:D de az ilyen sima felületű, kicsit gömb és érzel rajta egy lyukat:) mmint nem nagy lyukat...mélyedést:)

Én a gpontomat még sosem éreztem,ahhoz nemtudok hozzászólni:)

2010. nov. 7. 22:39
 10/10 anonim ***** válasza:
még mindig érzem de nem jutottam semmire, de már nem is nagyon érdekel... azért nem hiszem hogy a méh mert én oldalt érzem...
2010. nov. 18. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!