Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetes kismamák hogy vagytok...

16 hetes kismamák hogy vagytok? Érzitek már a babamozgást, ha igen mit éreztek? Én bugyborékolást érzek vagy valami ilyesmit, szerintetek az már a pici? Mikor kell majd érezni külsőleg is?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 09:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Az még kicsit messzebb van hogy kivülről is érezd:Dpár hét de hamar eltelik.nekem is van bugyborékolás de 2 szer már rugott is.azota meg semmi.most kicsit aggodok is
2011. ápr. 1. 09:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia, 16+5 vagyok, én már régóta érzem a pici csiklandozást belül (2. baba) épp ma próbálgattuk a párommal hátha ő is érzi kivülről de még nem. Szerintem is kell még 1-2 hét, hogy akkorát tudjon rúgni, hogy kívülről is érezhető legyen. Nekem is volt tegnap meg az előtt, hogy semmit nem mozgott én is aggódtam, de mára felélénkült. Talán ez meg az idegesség miatt van mert én meg az integrált teszt eredménye miatt lógok a neten egész nap úgy várom, hogy megjöjjön a JÓ eredményem! Nagyon izgulok.
2011. ápr. 1. 10:08
 3/8 A kérdező kommentje:
Én is sokszor érzem mint ha megfordulna meg ilyenek.Mi az az integrált teszt?
2011. ápr. 1. 10:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Az integrált teszt, egy választható vérvizsgálat a 12. és a 16. heti összegzett vér eredményből kapják a baba genetikai szűrésére irányul. Állítólag 96% -os megbízhatóságú többféle genetika rendellenességet szűrnek, ajánlott ha a kismama életkora 35 év felett van.

Hát én ezt várom ma illetve a remélhetőleg NEGATÍV eredményt de már lassan begolyózom annyira izgulok...:-(

2011. ápr. 1. 12:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia! Én is érzek valami hasonlót. Mi is 16+5 hetesek vagyunk. Bár leginkább éjszaka érzem, én is alig várom, hogy kívülről is lehessen érzeni. A férjem már annyira kíváncsi.

Azt volvastam, hogy a 20. hét környékén már elég nagy ahhoz, hogy jobban lehessen érzeni.

Boldog babavárást!

2011. ápr. 1. 12:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Ne aggódj nem lesz semmi gond a teszt NEGATÍV lesz,mindig a jóra kell gondolni.Na ezt pont én mondom:)Én is mindig halálra izgulom magam.De szerintem ez normális.
2011. ápr. 1. 16:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Köszi a biztatást, NEGATÍV lett a tesztem :-))) hála Istennek! Jajj nagyon izgultam, sajnos én ilyen parás vagyok de jól esett, hogy gondoltál rám és utólag is bocs az "off"-ért.

Boldogságos babavárást, és könnyű, szép szülést kívánok!

2011. ápr. 1. 23:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Na ennek örülök!:)Neked is viszont kívánom!!!!
2011. ápr. 3. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!