19-20 hetes kismamák volt már veletek vagy van hogy napokig nem éreztek babamozgást? én 3 napja hogy nem érzek semmit, remélem nincs baj!
Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 14:55
1/5 anonim válasza:
szia.Azért még nagyon picike a babád ne aggodj nincs semmi baja csak jo sok helye van hogy uszkáljon,van aki csak 20-22 hetesen érzi meg.az is lehet hogy most lustább volt a napokban.Nálam is volt ilyen
2/5 anonim válasza:
Egyrészt még valóban sok a helye, másrészt pedig az első terhességem 20. hetében egyáltalán nem éreztem mozgást, a 21. hetet töltöttem, mikor el tudtam menni uh-ra, és akkor kiderült, hogy a drágám a méhlepényt rugdossa folyamatosan, azért nem érzem. Szóval, ha már régen elkezdett mozogni, és még napokig nem fogod érezni, szerintem biztos ami biztos menj el az orvoshoz, ott megnézik, hogy mi a nagy harci helyzet, de biztos hogy minden a legnagyobb rendben van!!!!:)
3/5 anonim válasza:
én is nagyon aggódtam, pont ezen...
megmozdult már éreztem, aztán napokig semmi
engem is megnyugtattak, hogy pici még, sok a helye, és nem biztos, hogy a hasfalad felé fog ficeregni, hogy érezd!
nyugodj meg, pár nap és úgy beindul, hogy csak na!
4/5 anonim válasza:
nekem már 25 hetes, de most kb. két napja alig érzem. Már rájöttem, hogy az időjárás is közrejátszik, nem szereti a borult időt, mert amikor legutóbb előfordult, hogy alig éreztem kb. 2-3 napig, akkor is borús, szeles és esős idő volt.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,megnyugtattatok!!:)remélem hogy minden a legnagyobb rendben lesz!
Boldog babavárást kívánok!!
2011. ápr. 26. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!