Ha nem veszem szigorúan, és reális akarok lenni, akkor hogy is kell "figyelni" ezt a babamozgást?
Tudom,ezredik hasonló kérdés, de valahogy mindaddig nem érzi az ember fontosnak,amíg nem saját magáról van szó....
Én is már fogtam a fejem az összes ilyen kérdésnél.
Szóval, hetek óta a babám minden nap rengeteget mozog, szinte menetrend szerűen. Evés után mindig, reggel ha felkelek akkor is, este ha lefekszem akkro is.
Meg is szoktam már.
1,5 napja viszont csak napi 1-2 rúgást érzek, nem többet, és esetleg még egy - egy kaparást.
Bevallom,betojtam,hogy valami baja lehet, bem érzi jól magát, hogy roszabbakról már ne is beszéljek...
A kérdés lényegében az lenne,hogy vannak ilyen csendesebb napok, amikor csak 1-2 moccanással kell beérni,a megszokott egész napos pörgés helyett?
Vagy pedig ez minden esetben rosszat jelent?
23+2 kismama
Nem! 27 hetes vagyok és nekem is van,hogy egy-két nap alig érzek valamit. Persze minimális mozgást igen, de nem mindig ugyanolyan virgonc.
Mondjuk nekem van szívhangfigyelőm és van,hogy ránézek ha aznap kevésbé volt aktív. De mindig hallom a jó erős szívhangot!:)
Most pl. nem tudom mi van, de tegnap este óta meg nem áll!:) Éjjel többször felébredtem rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!