37 hetesen szigorúan pihenést írtak elő. Aki hasonlóan van, hogy bírja?
sehogy. majd ha felépültél a császárból,csinálod amit tudsz-ez kb 6hét lesz.
a baba a lényeg nem a lakás. tojd le,vagy ami még jobb: apuka,mama,papa csinálja meg helyetted amig korházban vagytok. kb 4 napot tuti bent leszel,de inkább 5öt.
majd akkor pakolásznak.
Nekem is pihennem kell/kellene! Azért egész nap nem tudok feküdni...azért elmosogatok, valalgatok, pakolászok, de mindig többet fekszek,mint az előző tevékenység. Ebéd után szundi,aztán egy kicsit megint csinálok vmit. Én nem tudok a seggemen maradni. Amint jelez a kislányunk,h nem tetszik vmi,már fekszem is le!
36+5 hkm
Borzasztóan nehezen.
Én 32 vagyok, most várom az első babát.
Világ életemben két ember helyett (ha nem három) dolgoztam, reggeltől-estig, ünnepeken, hétvégén.
Annyira bennem van, hogy a munka a lételemem, hogy most szinte bedepizek az állandó "pihenéstől".
Tudom, hogy szülés után sok mindent megadnék egy ilyen laza napért, de most rohadtul szenvedek, nem arról szólt soha az életem, hogy mindent más oldott meg helyettem. Érett korban erről átállni... nem semmi.
Még akkor is nehéz, ha a EGYÉRTELMŰEN a baba az első, és a századik is a sorban.
Kedves 13:24!
Én speciel nem azt írtam,h nem a gyerek az első,csakhogy nem fekszem a nap 24 órájában!!! Nem csavarogni megyek és plázázni, hanem elmosogatok,aztán már pihenek is le, vagy kiteregettem egy adag ruhát,és aztán fekszem le!!! Kikérem magamnak,h nem a baba az első. Úgy értve nem tudok a seggemen maradni,h nem nézem el,munka után még a párom mosogasson el! Szerintem 1 óra munka nem árt meg, főleg, h azért nem vagyok veszélyeztetett terhes, egy ujjnyira vagyok nyitva! De betartom a pihenést! És nem vagyok önző,csak az ilyenek mint Te, felidegesítenek! Te tuti különb vagy mindannyiunknál!
tegnapi...
13:24-es!
Nem a leszólásra voltam kíváncsi! Hanem aki hasonló helyzetben van, mint én, hogyan bírja! Nem kérdés, hogy a baba az első! De mindig is rendszerető, dolgos nő voltam/vagyok, és igenis jó érzéssel tölt el, ha meg tudom csinálni a mosogatást, egy vacsoráért hálás a párom, és ha hasonló apróságok. Emellett természetesen pihenek. Nem arról van szó hogy 6 hektár földet kapálok naponta!
Sőt még a kutyust is kiviszem wc-zni!
De nyilvánvaló, hogy nem hajtom túl magam.
Ha valami nekem jó, az jó a kicsikémnek is!
A többieknek köszönöm, hogy megosztották velem, amire kíváncsi voltam! Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!