Lehetséges, hogy 5 terhességi teszt ( 1 hónapon belül) negatív mégis terhes vagyok? (DM-es tesztek) Van valakinek ismerőse akinek hasonlóan sok terhes tesztje negatív volt mégis terhes volt?
Szia!
Nekem van olyan ismerősöm(anyukám húga) akinek nem mutatta ki a teszt, sőt az első időkben még a menstruációja is megvolt. Ő is elment orvoshoz, és akkor derült ki, hogy 15 hetes terhes. Azóta már eltelt majdnem két év. Szóval szerintem keress fel egy másik orvost aki rendesen megvizsgál. Minden jót.
ha megvizsgált a doki, akkor szerintem sem baba. (nálam is előbb kitapintotta, aztán, mikor babát érzett, akkor küldött uh-ra.)
de ha megnyugtat, akkor menj el másik orvoshoz.
Köszönöm a vàlaszokat. Azt hiszem más dokit is felkeresek. Az első vàlaszolòtòl szeretném kérdezni, hogy anyukád hùgának nem voltak tünetei sem? Előre is k
öszi a választ.
Felkereshetsz másik dokit, de ha ő is azt mondja,hogy nincs baba,akkor hidd el!
És ne görcsölj ennyire, mert még nehezebben fog összejönni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!