Minden nap hasonlóan érzékenyek a mmeitek?
Korai terhességnél, akinek érzékeny a melle, annak van úgy hogy az egyik nap kevésbé, a másik nap meg jobban érzékeny?
köszi
jól eolírtam a címet bocsi. :)
Melleiteket akartam írni
CSatlakozom az elottem szolohoz. Mi is most vagyunk a 7. hetben es a melleim rettenetesen fajnak, nap kozben is es ejszaka is.
Egyetertek mindazzal amit az elozo leirt hasonloak a tunetek. Nagyon erzekenyek az erintesre es ha oltozkodom es hozzaerek veletlenul akkor is fajnak..
Jo babazast.
A 7. hét környékén hasonlóan extra érzékenyek voltak a melleim. Később ez elmúlt, de néhanap most is fáj belül a mellem.
16+4 hkm
5. hétben járok, és fáj nagyon, meg viszket meg elég eres, meg a derekam, de ennyi. Napközben nem fáj annyira, de estére annyira, hogy nem tudok aludni sem:(:)
Boldog Babavárást és Babázást mindenkinek!!!!:)))
Köszi szépen a válaszokat.
Nekem pl ma este úgy fájt a derekem, hogy 3 órától szinte aludni sem tudok. (jól kezdődik...)
Mellem meg inkább kívülről fáj, van hogy kevésbé van hogy jobban. :)
5 hetes vagyok még csak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!