A mellbimbóudvar mindig egyforma szinü? Olyan mintha az egyik halványodott volna kicsit, csomót ilyesmit semmit nem érzek benne. De lehet mindig ilyen volt csak nem figyeltem.
Figyelt kérdés
Olyan mintha az egyik halványodott volna kicsit az egyik oldalán,csomót ilyesmit semmit nem érzek benne.De lehet mindig ilyen volt csak nem figyeltem.2012. máj. 27. 10:48
1/2 anonim válasza:
Ha nem fáj, nincs benne csomó és nem váladékozik, akkor semmi baj.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi,nincs vele gondom,semmi váladékozás,csomó nincs benne,nem is fáj.Pont olvasgattam a neten,de erről nem találtam infót,csak ha begyullad,megduzzad,akkor orvos.Ez meg mintha a kör alakú bimbóudvar,egyik oldala halványabb lenne,de csak ennyi.
2012. máj. 27. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!