Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért jó részegnek lenni?...

Miért jó részegnek lenni? Miért gondolják páran, hogy mennyire menő dolog?

Figyelt kérdés
Nem inkább nagyon gáz?
tegnap 18:16
 1/9 anonim ***** válasza:
58%
De, az.. szánalmas.
tegnap 18:18
 2/9 anonim ***** válasza:
47%
Drogosnak lenni még menőbb. Ja, nem...
tegnap 18:23
 3/9 Senior Séf ***** válasza:
45%
Felszabadító érzés. Hülyeséget is megcsinálsz, mert csak másnap kell a következményekkel szembenézni.
tegnap 18:26
 4/9 anonim ***** válasza:
47%

Adott pillanatban nagyon jó érzés - már, ha nem iszod magad rosszullétig, mert az borzalmas -, ha eltalálod azt az édes pontot, akkor minden olyan szép, minden olyan jó, mindenki kedves, vicces, jóképű, szimpatikus, minden zene tetszik, egyszerűen szép az élet. Ha eltalálod azt a jó pontot, akkor egyszerűen átjár az eufória, hogy minden olyan jó, és milyen nagyszerű élni. Az alkohol egy drog, és akként is kellene kezelni. Én alkalomadtán iszom, általában csak 1-2 pohárral, és nem jutok el eddig az állapotig, csak álmos leszek tőle, de ha néha sikerül becsiccsenteni, az konkrétan jobb, mint a szex.

Max. a tizenévesek, meg az agyilag tizenéves korban megrekedtek hiszik azt, hogy menő részegnek lenni, de szerintem már ez a mostani tizenéves korosztályra egyre kevésbé jellemző. Mikor én voltam kamasz, akkor is az volt amúgy, hogy aki hú de be volt baszva, az nagyon hirtelen "kijózanodott", ha mondjuk megjelent az anyja, hogy ideje lenne hazamenni, és rohadt kinos volt az egész, hogy még rá is játszanak. Ha valaki tényleg túl sokat ivott, azt itattuk vizzel, elvittük sétáltatni, hánytatni, helyzet súlyosságától függően hivtuk a szüleit vagy a mentőket, de egyszer sem az volt a megélés, hogy aztaaa, az Áron most ébredt meg az ájulásból, okádta le saját magát, majd ájult vissza, ez mennire rohadt menő már.

tegnap 18:50
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
Jó, mert felszabadult érzés, laza lesz tőle az ember és pillanatnyilag boldog. Menőnek semmiképp sem menő.
tegnap 18:56
 6/9 anonim ***** válasza:
53%
Menő dolog egyszerre hányni-fosni a vécén a piától... Menő dolog Dr. Zacher Gáborral ébredni.
tegnap 18:58
 7/9 anonim ***** válasza:
55%
A legnagyobb lúzerség! Férfiban gusztustalan, nőben ocsmány!
tegnap 19:14
 8/9 anonim ***** válasza:
51%
Senki nem gondolja menő dolognak szerintem 16 éves kor felett. Csak jól érezzük magunkat, ennyi. Amúgy meg vagy 10 éve nem hánytam piától, nem agyatlanul kell nyakalni mindent, amíg el nem fogy. :D Másnapos sem szoktam lenni, mert vizet is iszom eleget, amikor összeülünk.
tegnap 20:23
 9/9 anonim ***** válasza:
66%
Az hogy gügyögsz, dülöngélsz mint egy kisbaba?? De a GYÖKÉR jobb szó rá!
ma 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!