Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy legyek túl életem első...

Hogy legyek túl életem első hatalmas szerelmi csalódásán, amit egy nagyon ismert magyar ember okozott?(nem személyesen) Ha már több mint fél éve fáj és súlyosbodik a dolog?

Figyelt kérdés

Mielőtt kiirtam a kérdést beleolvastam főleg a válaszokba de a kérdésekbe is és látom hogy sok itt az úgynevezett “incel”, akik saját magukat vallják annak, ha ők akarnak kötekedni, azt hanyagolják inkább.

Már annyira súlyos a helyzet, hogy úgy érzem pszichológus is kellene ehhez, de előbb itt akarom kibeszélni magamból.

Életemben először tudott egy férfi az életben is vonzani, eddig rá voltam szokva arra hogy fiktív férfiakhoz vonzódom és hozzájuk sem sokáig, általában pár hét és lecseng a dolog és jön egy új.

Vele kapcsolatban is várni akartam, hogy hátha csak egy álmodozó fellángolás, de nem. Már több mint fél éve végre nem csak álmodozás szinten tetszik valaki, hanem az életben.

Legszívesebben leírnám, hogy ki az, de azt egyszerűen túl cikinek érezném. Fiatal, korombeli elvileg barátnője sincs nem házas nincsen gyereke, tehát elvileg nagyon is elérhető lenne, ez a gond.

Viszont nyilván mivel én vagyok a nő, így nem tudok kezdeményezni nála, másrészt fogalmam sincs hol tudnám látni élőben.

Sajnos nem is vagyok pesti, bár amikor az voltam sem láttam soha sehol.

Szóval nyilván be kellett ismernem magamnak, hogy ebből nem lesz semmi, csak telnek a hónapok és ugyanúgy nem leszünk együtt.

Csak rettegek hogy egyszer felbukkan egy hír róla hogy új barátnője van és abba bele fogok roskadni.

Eddig egy volt barátnőjéről tudok és amikor rákerestem görcsbe is rándult a gyomrom...

Soha senki rajta kívül nem tudott még kigyógyítani abból hogy ne egy új sorozat főszereplője jöjjön be, viszont ő most először sokkal jobban tetszik mint eddig bárki. És ő 100%-ig valós, ráadásul nem Brad Pitt, hanem magyar mint mi és pesti...

tudom hogy azt mondja mindeki hogy távolból nem lehet beleszeretni senkibe, de én ezzel nem értek egyet, megnéztem vele az összes interjút és már súlyos érzéseim vannak iránta. Mindene PONT olyan ahogy én szeretem. A személyisége főleg.

Ezzel együtt tudom hogy soha nem leszünk együtt, még ha valaha látna is, nem biztos hogy ő is ezt érezné irántam.

Szóval, ekkora szomorúságon és fájdalmon hogy kell túlesni?

És nem, nem kamasz vagyok már.

Fél éve nem volt nap hogy ne nézegettem volna órákig...

Szóval, valami segítség aki már volt ilyen helyzetben?

febr. 22. 12:29
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
92%
Kezdj el olyan férfiakkal ismerkedni, akik elérhetőek. Az ismerkedés segít felejteni.
febr. 22. 12:37
 2/56 anonim ***** válasza:
100%

Elmondom neked, én 42 éves nő vagyok és pár éve teljesen bele zúgtam egy idősebb külföldi színészbe. Egy sorozatban szerepelt. Több évig tartott ez nálam, hogy kb minden nap róla fantáziáltam. Nem a színészbe voltam igazán szerelmes, hanem a karakterbe, akit játszott. Az is poén, hogy nekem hosszú évek óta van párom.

Ezt a pszichológiai dolgot magamnál azzal magyarázom, hogy totál ki vagyok éhezve új kalandra és szerelemre. Párommal kicsit már mindketten kiégtünk.

Szerintem nálad is kicsit hasonló lehet a dolog. Szükséged lenne egy elérhető, izgalmas férfire, akivel megvalósíthatnád a vágyaidat.

febr. 22. 14:18
 3/56 anonim ***** válasza:
67%
Szifon a mi kis falunkól mi? :D
febr. 22. 17:43
 4/56 anonim ***** válasza:
96%

Tehát nem randiztál vele? Nem is találkoztál?? Semmi ilyesmi??

Akkor ne haragudj, de ez NEM szerelem. Hanem rajongás... ugyanaz a mese és kitalált személyiség, akikért korábban is rajongtál. Nem beszéltél vele, nem ismered, nem tudod milyen a kisugárzása, nem érzed a köztetek levő kémiát. Ezek nélkül nincs szerelem. Mindent csak kitalálsz és elképzelsz, idealizálsz egy csak.fejedben létező képet. Pár videóból... Már rég pszchológusnál lenne a helyed. Nagyon súlyosnak gondolom ezeket a kapcsolat kialakítási problémáidat. Nagyon nem normális, hogy senki nem érdekel téged akkor, amikor biológiailag és ösztönileg a legaktívabb korszakodban vagy.

Pszichológus, mihamarabb!!

febr. 22. 21:51
 5/56 anonim ***** válasza:
87%

Én is pszichológust javasolnék, a saját érdekedben és amilyen hamar lehet, hogy ez ne hatalmasodjon tovább.

Nem az adott személybe leszel ilyenkor szerelmes, hanem abba az idealizált valakibe, akinek te azt az illetőt képzeled, mivel nem ismered. Abból a piciből, amit belőle láttál / ő láttatni engedett magából, tulajdonságokkal ruházod őt fel, amikbe utána belezúgsz és egy nagyon erős rajongássá alakul át, amikor elhatalmasodik. Ez pedig az életedre, a benne lévő kapcsolatokra is kihat, mivel egy ilyen rajongás miatt lehet, a valós kapcsolataid sem úgy alakulnak, ahogy azoknak kellene.

Érdemes lenne megvizsgálni, mikor kezdődött, mióta tart ez a nagyfokú rajongás bárminemű karakter, személy iránt. Illetve, hogy mi lehetett a konkrét történés, ami kiváltotta, hogy ilyen karakterek, személyek irányába fordulj, ahelyett, hogy valós emberek felé nyitnál.

febr. 23. 10:23
 6/56 anonim válasza:
100%
Ahogy már előttem leírták ez inkább túlzott már már talán egy beteges rajongás lehet. Nem állítom, hogy nem szerelem hiszen nemtudom, hogy te azt miképp éled meg. Viszont, ha tudod, hogy Pesti így már nem túl nehéz kideríteni, hogy hol fordul meg legtöbbször (akár napi szinten is) elmehetnél oda hátha találkozol vele, odamenni hozzá (persze ez lehet, hogy mások szerint hülyeség meg képtelenség stb...) m1, igazából ez csak egy lehetőség, ami reálisabb lenne, hogy ráveszed magad, hogy ne nézegesd ennyit, kezdj bele egy sorozatba,könyvbe ami leköti a figyelmed. Gondolj arra, hogy talán nem véletlen érzed úgy, hogy elérhetetlen a számodra és valami sokkal jobb vár rád!
febr. 23. 12:34
 7/56 A kérdező kommentje:

Tudtam hogy úgy is azzal fog mindenki jönni hogy ez nem igazi vonzalom, Ezért meg se nyitottam a kérdést. Pont. Leírtam hogy nálam is megvan ez, hogy rákattanok fiktív karakterekre de aztán láttam reggel, hogy ez nem a valóság és max pár hét alatt el szokott múlni.

Azért Nagy különbség van aközött, ha te is mint több millió másik lány “szerelmes lesz” Edward-ba és így több milliárd forint bevétele tud lenni az alkotóknak...

De ahogy leírtam, ő élő ember, nem fikció és itt van a szomszédban Pesten, még a kerületet is tudom hogy hol lakik...

és nekem magyar pasi még soha nem is tetszett, főleg nem úgy hogy szerelem is lehetne belőle

Az meg hogy nem lehetnek érzések úgy hogy csak látod hülyeség, Hiszen ma mert este lesz akkor is. Hogy azon alapulnak, hogy csak leírást meg fotókat le valakiről és azok alapján lesz szimpatikus. Hát én ennél sokkal többet lattam már belőle

Direkt várni akartam hogy megfigyeljem magam. 7 hónapja semmi változás, ugyanúgy tetszik

Ez egy olyannál, aki a legizgalmasabb karaktert is megunja két három hét múlva a legnagyobb szó

febr. 28. 20:00
 8/56 anonim ***** válasza:
51%

Vigyázz.

Még a végén átmész zaklatóba.

Keress egy szimpi, elérhető pasit magadnak.

Az idő tellik, te meg éveken át álmodozni akarsz?

febr. 28. 20:39
 9/56 A kérdező kommentje:

Lol

Marmint hogy a pasit fogom zaklatni? :D

Remelem az lesz a legnagyobb baja minden embernek hogy egy csinos nő zaklatja.

Amúgy megnyugodhatsz mert nem tudom hol lakik

Egy budapesti kerület kicsit túl nagy ahhoz hogy pontosan tudjam hogy hol lakik, nem?

Keress egy szimpi, elérhető pasit magadnak

Igen, ez pont ilyen könnyen szokott működni főleg aki hajlamos arra hogy elkalandozik a fikcióban, + nagyon fontos neki a kisugárzás és a külső is.

Valószínű hogy több mint fél évnyi tetszést majd el tud mulasztani valaki a kisvárosban ahol lakom jelenleg

De amikor 20 milliós városban laktam, ott sem találtam ilyet mint ő.

febr. 28. 21:27
 10/56 anonim ***** válasza:
82%

Kattant vagy....

Feladom. :)

febr. 28. 23:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!